Hvad er filtypen .JSA?

July 11

Brug af filtypen .JSA øjeblikket ikke publiceret nogen steder. FTM filer, der findes på dit system kan blive omdøbt filer eller dele af obskure proprietære software-pakker.

omdøbte filer

Ændring af et filtypenavn er så simpelt som at omdøbe en fil. Selv en novice computer bruger har mulighed for at ændre et dokument eller regneark fra dets standard filtype til ".JSA" eller hvad de ønsker. Hvis du ikke kan identificere en .JSA på dit system, spørge andre brugere af computeren, hvis de har været omdøbe filer.

Ny software

Der er ingen standard for at skabe nye filtypenavne. Med ny software bliver skabt hver dag, er det muligt at .JSA forlængelse vil se nye anvendelsesmuligheder i fremtiden, eller at det bliver brugt i up-and-coming software.

Human Resources Software

Akronymer kan undertiden bruges til at dechifrere upublicerede anvendelser af filtypenavne i proprietære business eller it-infrastruktur-software ved at finde logiske henvisninger til de bogstaver, der anvendes i forlængelsen. JSA har mange mulige implikationer i HR management eller personalemæssige pakker såsom Job Seeker s Allowance, Job Safety Analysis eller fælles stab Assessment.

business Software

Andre forretnings- eller IT-relaterede JSA akronymer ikke er specifikke for de menneskelige ressourcer brug omfatter Joint Salg (eller service) Aftale og Joint Systems Architecture. Hvis du bruger internationale rejser software, opmærksom på, at JSA er også koden til en lufthavn i Indien.

stavefejl

Bruger fejl eller endda slåfejl på en kode niveau kan resultere i misvisende filer. JSX, LSA og MSA er legitime filtypenavne for visse softwarepakker, og hver er kun én nøgle off fra "JSA."


relaterede artikler