Sådan eksporteres en Mac adressebogen til Excel

July 12

Address Book bruges til styring af kontaktoplysninger på Mac OS X-computere. Eksport-funktionen Address Book kan kun bruges til at eksportere VCards eller Adressebog arkivfiler sikkerhedskopi. Det kan ikke eksportere til et format der bruges af andre Microsoft Excel. Du kan installere et lille konvertering program, der vil lade dig eksporterer dit adressekartotek kontakter til en CSV-fil. Dette er et simpelt format, der arrangerer data som kommaseparerede værdier, som kan åbnes med Excel.

Instruktioner

1 Hent et program til at konvertere adressebogsoplysninger til CSV-format. Frie eller prøveversioner er tilgængelige online, herunder AB2CSV, Adressebog eksportør og Export adressebogen. Installer og start programmet.

2 Launch Adressebog på din Mac. Vælg "Alle kontakter". Klik på en kontaktperson i kolonnen "Navn". Tryk derefter "Command" og "A" på tastaturet for at fremhæve alle de kontakter.

3 Træk kontakterne til konvertering program med din mus.

4 Beslut, hvilke felter du vil medtage i din CSV-fil, herunder "Fornavn", "Efternavn". Vælg disse områder. Hvert felt vil blive arrangeret i en kolonne, når du åbner CSV i Excel.

5 Start Microsoft Excel på din Mac. Klik på menuen "Filer". Vælg derefter "Åbn". Naviger til din nye CSV-fil, og klik på den. Klik derefter på "OK".

TIPS

  • CSV-filen, du oprettede kan også åbnes med Microsoft Excel på en Microsoft Windows-computer.

relaterede artikler