Sådan får gratis High-speed internet

October 10

Sådan får gratis High-speed internet


High-speed internet adgang ofte er dyrt, der spænder overalt fra $ 20 om måneden til mere end $ 100 for de øverste hastigheder. Hvis du ikke har kontanter for en forbindelse som denne, kan du ønsker at kigge efter en gratis high-speed internet-forbindelse. Selvom du måske ikke få lov til at medbringe din egen computer, der er mere end sandsynligt flere forskellige tilgængelige forbindelser tæt på dit hjem.

Instruktioner

1 Besøg dit lokale bibliotek. De fleste biblioteker har en internet station, der giver medlemmer af fællesskabet adgang til internettet. Rådfør bibliotekaren om at bruge internettet først som du kan være nødvendigt at enten få et lånerkort (du kan tilmelde dig en gennem bibliotekaren) eller få en adgangskode til computeren.

2 Besøg en lokal café eller boghandel. Disse steder har typisk trådløse Internetindstillinger. At få adgang til high-speed trådløs internet, skal du højreklikke på ikonet for trådløs i nederste højre hjørne af skrivebordet, vælg "aktivere" og derefter vælge "søge efter trådløse netværk." Når computeren registrerer den trådløse forbindelse, skal du vælge det og klikke på "tilslut. Øjeblik, vil computeren forbindelse til internettet.

3 Besøg et hotel eller en restaurant i nærheden. Disse steder har ofte høj hastighed trådløse internetforbindelser gratis. Dog kan du blive bedt om at være en kunde eller gæst, før du får adgang til internettet.


relaterede artikler