Kan jeg Vedhæft en MOV til en e-mail?

October 7

Kan jeg Vedhæft en MOV til en e-mail?


Video er store i en verden af ​​sociale medier og elektronisk markedsføring, så det er naturligt at ville sende video filer til venner, kolleger eller potentielle kunder via en e-mail. Men mens det er muligt i teorien at vedhæfte en .mov-fil til en e-mail, en række ulemper gør det til en mindre ønskelig mulighed end du måske tror.

.mov format

Hvis du arbejder med QuickTimes .mov filformat, så du arbejder med en høj kvalitet mediefilformat; som kan have sine gode og dårlige punkter, når det kommer til at sende video. Mens .mov filer kan læses af de fleste Windows- og Mac-operativsystemer, .mov filer er ofte større filer end andre videoformater - som kunne være et problem, når du løber ind i størrelse på vedhæftede filer grænser i din e-mail-platform. Gmail, for eksempel, har en 25 megabyte størrelse grænse for dens bilag, mens Yahoo og Hotmail har mindre. Da de fleste .mov filer er meget større end 25 MB, ville det være en temmelig kort video for at gøre det inden for disse parametre.

Compression

En måde at kunne få omkring dette problem er at gøre din .mov-fil i en meget lille udgave af sig selv, kaldet kompression. For at gøre dette, så prøv at åbne filen og vælge "Gem som" og derefter vælge laveste kvalitet indstillinger, du kan få på det næste skærmbillede. Hvis du er heldig, kan du være i stand til at mønstre et mere grovkornet, meget lavere kvalitet version af din video, som du kan være i stand til at e-maile ud.

En anden Snag

Så du har en eller anden måde formået at skabe en .mov video, der er mindre end 25 MB, og du planlægger at sende det til alle din familie og venner. Husk dog, at bare fordi din e-mail-udbyder kan tillade større filformater der skal knyttes til dine e-mails, modtagerens e-mail-udbyder kan ikke tillade filer af den størrelse, der skal modtages. Så i sidste ende, alle dine hårdt arbejde komprimere filen stadig var forgæves.

En anden mulighed

Så nu du måske har indset det er ikke den største idé at vedhæfte en video til din email korrespondance. En af de mest levedygtige alternativer er at uploade din video til en fil deler arbejdsplads såsom Vimeo eller YouTube, hvor du kan uploade videoer, så længe 15 til 20 minutter uden omkostninger. Når du har uploadet dine videoer, kan du placere et link til dine videoer i dine e-mails, tilskynde folk til at se videoen. Dette vil ikke tillade modtageren til nemt at uploade videoen til deres egen computer, men de vil i det mindste komme til at se det.


relaterede artikler