Hvilken slags fil er WPS?

May 4WPS filer er genereret af tekstbehandlingsprogram i Microsoft Works, Microsofts billige eller gratis alternativ til MS Office. Mens MS Works har et ord-processor, et regneark, en kalender og en kontakt manager, har det begrænset funktionalitet i forhold til MS Office og omkostninger mindre. Ofte forudinstalleret gratis på Windows maskiner, det er udbredt, men har begrænset kompatibilitet med andre programmer - selv med nogle af Microsofts. Der er flere muligheder for at arbejde med WPS filer.

Hent MS Works

Du kan købe MS Works online fra Microsoft eller fra andre online eller detail kilder. Den aktuelle version i 2011 er MS Works 9 og det koster omkring $ 35,00. Du kan være i stand til at få version 8 på en rabat. Programmet vil åbne WPS filer i tekstbehandlingsprogram og kan du arbejde med dem, samt med de andre programmer der indgår i MS Works-pakken.

Åbn i MS Office

Mange versioner af MS Office vil åbne WPS filer. Nogle versioner af Word 2000 har separate lister for at åbne WPS filer genereret af Works 6 og Works 7 til 9. Andre Word versioner har støtte til Works 2000. Nogle Word-versioner ikke har støtte bygget i, men skal hente en passende plug-in fra Microsofts websted, hvis de bliver bedt om at åbne en WPS-fil. Du skal blot åbne dit Word-program, vælg "File", "Open" og klik på WPS-filen. Hvis din version kan håndtere WPS fil, vil det enten åbne den eller downloade plug-in. Du kan derefter gemme i WPS-format, men du vil miste noget af Word formatering, du måtte have tilføjet.

Konverter til MS Office

Microsoft har gratis konvertere og seere til rådighed for visning WPS filer eller konvertere dem til Word-filer, der ender på ".doc". Besøg Microsofts websted Microsoft.com, og søg efter "MS Works konvertere" for at få en liste over links, der vil tage dig til de relevante download sider. Du kan få en seer til at se, hvad der er i filen, eller en konverter til at ændre filen til en MS Word-format. Når konverteret, filen kan bruges, ændres og gemmes i Word.

Bruge en online Converter

Søg efter en online converter, der kan konvertere WPS filer til "doc" eller et åbent filformat for at undgå at skulle downloade eller købe yderligere programmer. Tjek zamzar.com der vil konvertere WPS filer til flere mere brugbare alternativer. Konverter filen til "doc", hvis du ønsker at bruge MS Word, eller til en "åben" format såsom Open Document Format, der anvendes med Open Office og for filer der ender på ODT. Fortsætte med at arbejde i det nye program og undgå at blive stukket i MS Works.


relaterede artikler