Sådan importeres Fra Word til InDesign, når dokumentet Cut Off

August 6

Adobe InDesign er en af ​​grafiske designeres bedste venner. Det er et kraftfuldt design værktøj, der kan lade dig gøre stor grafisk arbejde med lethed, og det gør det nemt at importere andre grafiske filer, såsom Word-dokumenter og fotografier, i programmet med lethed. Imidlertid har nogle havde problemer, når de forsøgte at importere et Word-dokument i deres InDesign projekt, med dele af teksten blive skåret eller mangler helt. Heldigvis er der nogle enkle løsninger på dette problem.

Instruktioner

Sådan importeres Fra Word til InDesign, når dokumentet Cut Off

1 Åbn Word-fil, som du vil importere i InDesign i Word-programmet. I Word, skal du klikke på "File" drop-down menuen og vælg "Gem som". I "Gem som" boks, ændre "Gem som type" for "Word-dokument" til "Rich Text Format," eller "RTF". Tryk på knappen "Gem" og afslut derefter Word. Sørg for at tage til efterretning, at størrelsen af ​​siden denne RTF filen er på, samt størrelsen af ​​marginerne.

2 Åbn InDesign, derefter åbne det projekt, du vil importere RTF-filen til. Hvis det er muligt, så sørg for størrelsen af ​​InDesign spredning er større end papir layout RTF filen er på - dette vil holde det fra at blive afskåret. Når du er der, gå til "Filer" og derefter "sted." I boksen "Place", vælge den RTF-fil, du vil importere, og tryk på "Åbn" -knappen.

3 Kig på din mus. Det bør være "loaded" med en miniature udgave af den fil, du har importeret. Placer musen, hvor du ønsker det øverste venstre hjørne af RTF-fil for at starte og klik med musen for at frigøre fil på projektet spredes. Teksten størrelse og formatering bør være den måde, de var i Word.

4 Kig på teksten for at sikre det er alle der. Hvis ikke, se nederst i tekstfeltet. Hvis der er et rødt kryds i slutningen, der betyder, at der er ekstra tekst, som ikke bliver vist. For at få teksten til at vise, at klikke på det røde kryds for at indlæse musen med den ekstra tekst.

5 Klik på menuen "Layout" øverst i InDesign og vælg "Side" og derefter "Tilføj side." Dette giver dig en tom spredning med de samme målinger som din nuværende spredning. Gå til den tomme side og sætte musen, hvor du ønsker det øverste venstre hjørne af den resterende tekst til at starte. Klik med musen for at frigøre teksten, og gentage de sidste to trin som nødvendigt.


relaterede artikler