Hvordan kan jeg downloade film til en 1080p LCD?

July 21

Hvordan kan jeg downloade film til en 1080p LCD?


LCD-tv, i modsætning til deres forgængere, kan spille HD-filmfiler ud af et flashdrev. En film downloadet på en computer i MP4-format kan overføres til et flashdrev. Ingen særlige software er nødvendig, fordi der er gratis video konvertering hjemmesider, der vil konvertere HD-film-filer til MP4-format og derefter overføre dem til computerens skrivebord. Proceduren kræver ikke nogen ekspertise i, hvordan video konvertering hjemmesider arbejde.

Instruktioner

1 Gå til et websted, der har en high-definition film spiller på det, at du ønsker at se på LCD 1080p TV. Klik i adresselinjen i webbrowseren. Tryk på "Cntrl + C" (PC) eller "Command + C" (Mac) for at kopiere webadressen af ​​filmen.

2 Gå til en video konvertering hjemmeside, for eksempel gratis Media-Konverter eller medie konverter (se Resources). Klik inde i "Indsæt URL her" kolonne på websiden. Tryk på "Cntrl + V" (PC) eller "Command + V" (Mac) for at indsætte filmen adresse i kolonnen. Tryk på "Næste" knappen på websiden for at gå til en ny webside.

3 Vælg "MP4" fra "Format type" drop down menu på websiden. Klik på knappen "Gennemse" ved siden af ​​fanen "Output file". Naviger i det vindue, der vises på skrivebordet. Klik på "OK" knappen for at lukke vinduet og gå tilbage til websiden.

4 Klik på knappen "Næste" på websiden for at gå til en ny webside. Klik på knappen "Convert" for at starte konverteringen. Vent som en statuslinje under "Konverter" knappen fylder ind fra venstre til højre.

5 Klik på knappen "Næste" på websiden, når det ikke længere er nedtonet. Klik på knappen "Gem" på den nye webside, der vises. Klik på "Done" -knappen på bekræftelsen vindue, der vises.

6 Sæt USB-stikket på flashdrevet i en USB-port på computeren. Vent på ikonet for den flashdrev til vises på skrivebordet.

7 Træk MP4 fil, der nu er på skrivebordet over ikonet for flashdrevet. Vent som en statuslinje vises, og fylder ind fra højre mod venstre (pc) eller fra venstre til højre (Mac).

8 Højreklik på ikonet for den flashdrevet, når statuslinjen er forsvundet, og vælg "Eject", hvis på en pc. Træk ikonet for den flashdrevet til papirkurven, hvis på en Mac.

9 Fjern flashdrevet fra USB-porten på computeren. Sæt USB-stikket på flashdrevet i en USB-port på LCD-TV.

10 Tænd LCD 1080p TV med fjernbetjeningen. Naviger fra startmenuen til "Video" fanen. Vælg ikonet for den flashdrev, der er under "Video" fanen. Vælg MP4 fil fra listen af ​​valg præsenteret for højre for flashdrev ikon. Tryk på "Enter" eller "Vælg" knappen på fjernbetjeningen for at starte filmen afspilles.

TIPS

  • De video konvertering hjemmesider vil arbejde den hurtigste under let trafik online - brug dem i weekenderne eller sent om natten.
  • Du må ikke kopiere copyright-film fra fra internettet - kun kopiere offentlige domæne film og dem, hvor skaberne tilbyder gratis afspilninger.

relaterede artikler