Er der en transponder Kommando i Excel til Mac?

April 23

Er der en transponder Kommando i Excel til Mac?


Microsofts Excel-regneark-program har været tilgængelig for Mac-computere siden 1985. Excel er en af ​​hjørnestenene i Microsofts meget populære og allestedsnærværende kontorsoftware suite. Excel til Mac er funktionelt ligner Excel til Windows. Mens en transponder kommando er ikke tilgængelig på hver platform, kan dette let forveksles med Excels "Transponering" funktion, som er tilgængelig begge versioner af regneark.

Microsoft Excel

Microsoft Excel er et regnearksprogram - en computer program designet til at styre datasæt i rækker og kolonner. Regneark blev udviklet til at opfylde regnskabs- og bogholderi opgaver, der involverer lange hovedbøger af tal, men de har siden udvidet til at omfatte andre former for data. Forløberen software til Excel var et regneark, der tilbydes af Microsoft kaldet "Multiplan." Konkurrencen fra Lotus 1-2-3 bedt Microsoft om at udvikle en næste-generations regneark og Excel blev indført i 1985.

Excel til Mac

Microsoft Office og Excel har en lang tradition for tilgængelighed på Apples Mac-operativsystemer, først på Mac OS og senere OS X. Den første version af Excel blev udgivet i 1985 og var kun tilgængelig for Mac. En Windows-versionen af ​​Excel blev ikke udgivet i november 1987. Sammen med Microsoft Word og PowerPoint, er Excel været pakket ind i Microsoft Office-pakken. På tidspunktet for denne artikel, er den seneste version af Excel til Mac bundtet i Microsoft Office 2011.

Transpose i Excel

Den "Transpose" kommando i Excel returnerer et lodret celleområde som en horisontal række eller omvendt. Denne kommando bruges typisk til at flytte vandret og lodret retning af et array i et Excel-regneark. En gennemført matrix tildeler den første række i den initiale række til den første kolonne i den nye array. Den anden række af den oprindelige matrix vil blive overdraget til anden kolonne i det nye array, og gennemførelsen vil fortsætte, indtil alle rækker i den oprindelige matrix behandles.

Transponder i Excel

Der er ingen transponder kommando i Microsoft Excel til Windows eller Mac, eller på nogen anden regneark software. En transponder er mest almindeligt forbundet med radiokommunikation, hvor udtrykket refererer til en transmitter-responder apparattype, som aktiveres til at sende som svar på et forudbestemt kommunikationssignal.