Min ViewSonic Monitor VE710B Vil ikke lukke ned

July 29

Min ViewSonic Monitor VE710B Vil ikke lukke ned


ViewSonic er en computer hardware virksomhed, der fremstiller alt fra skærme til digitale billedrammer og endda kameraer. Den ViewSonic VE710B skærm tilsluttes direkte til din computer og lukker ned, når computeren slukkes eller går i dvaletilstand. Men hvis du er at finde computeren ikke lukke automatisk, skal du foretage fejlfinding af udstyr for at afgøre, hvad der er årsag til problemet.

Instruktioner

1 Tjek din VGA-kabel-forbindelse kører fra skærmen til computeren. Hvis kablet ikke er sikkert fastgjort til en af ​​enhederne, er skærmen ikke kommer til at modtage en lukning signal, hvilket resulterer i skærmen der opholder sig på.

2 Hold afbryderknappen i flere sekunder. ViewSonic skærme kræver, at du trykker og holder på afbryderknappen, forhindrer dig i et uheld slukker for skærmen. Efter et par sekunder skærmen kommer til at slukke automatisk.

3 Installer den medfølgende driver (placeret på en driver installations-cd'en, der fulgte med skærmen). Selvom skærmen gør funktionen uden driveren installeret, informerer computeren, hvordan at slå den fra, når lukke systemet ned. Uden driveren, er computeren ikke kommer til at sende disse oplysninger til skærmen, hvilket resulterer i den ikke slukke. Indsæt driver installations-cd'en og vent til installationsguiden for at indlæse på skærmen. Følg anvisningerne i installationsguiden til helt at installere driveren på computeren.


relaterede artikler