Sådan Find en SSID på en NetGear

January 13

Service Set Identifier, eller SSID, er en alfanumerisk streng på op til 32 tegn, der tjener som navnet på dit lokale trådløse netværk. SSID er sat i din Netgear router konfiguration menu og lader dig indstille en karakteristisk navn til dit netværk. Når du tilslutter enheder som computere, printere, mobiltelefoner, tv og Blu-ray-afspillere til dit trådløse netværk, SSID er det navn, der kommer op, når enheden lister tilgængelige trådløse netværk.

Instruktioner

1 Åbn en webbrowser, og navigere til "routerlogin.net" eller "routerlogin.com." Begge URL'er forbindelse til konfiguration sider på Netgear router. Indtast "admin" som brugernavn og "password" som password til at logge ind på routeren. Hvis du har ændret din adgangskode, skal du indtaste det i stedet for "password".

2 Klik på "Wireless Settings" i "Setup" panel. SSID dit netværk er i "(SSID)" tekstfeltet. Hvis du har en dual-band router, der sender på 5GHz og 2.4GHz trådløse frekvenser, du ser to "(SSID)" tekstbokse og hvert bånd har en SSID.

3 Skriv et nyt navn i feltet "Navn (SSID)" tekstfeltet for at ændre din SSID. Klik på "Anvend" for at anvende den nye SSID.

TIPS

  • Ældre Netgear routere har måske ikke routerlogin.net eller routerlogin.com rådighed. Disse routere kan tilgås ved at indtaste IP-adressen på den router i adresselinjen, normalt "192.168.1.1", "192.168.0.1" eller "10.0.0.1".
  • Hvis du ikke har ændret standardnavnet, "NETGEAR", skal du ændre det til noget mere let identificeres, især i områder, hvor der kan være flere Wi-Fi signaler til rådighed.
  • For ekstra sikkerhed, kan du deaktivere SSID broadcast. Klik på "Wireless Settings" i "Avanceret" panel og fjern markeringen "Aktiver SSID Broadcast." Hvis du deaktiverer SSID broadcast, skal du indtaste SSID i den trådløse enhed at finde signalet fra routeren, fordi det ikke vil være synlig i en normal jagt efter tilgængelige trådløse signaler.

relaterede artikler