Sådan bruges en afkrydsningsfelt Brug af Microsoft Word 2007

August 8

Sådan bruges en afkrydsningsfelt Brug af Microsoft Word 2007


Ud over at skabe tekstdokumenter, kan du bruge Microsoft Word 2007 til at skabe interaktive formularer, der kan udfyldes af andre brugere. Brug af Microsoft Word til at oprette formularer med elementer som afkrydsningsfelter, radioknapper og tekstbokse er nemt, når du har aktiveret den "Udvikler" fanen på Office Ribbon. Når fanen Udvikler er aktiveret, indsætte interaktive formularer i dit dokument er så simpelt som at trykke på en knap og placere afkrydsningsfeltet.

Instruktioner

Aktivering af Developer Tab

1 Klik på "Office-knappen" i øverste venstre hjørne af Microsoft Word og vælg "Word-indstillinger" fra bunden af ​​menuen.

2 Klik på "Popular" notering på venstre navigationslinje i vinduet Word-indstillinger.

3 Check "Vis fanen Udvikler" under "Top Options for Arbejde med Word" og klik på "OK". Den "Udvikler" fanen vises i Microsoft Office Ribbon øverst i programvinduet.

Indsættelse af en afkrydsningsfelt

4 Vælg "Udvikler" fanen fra Microsoft Office Ribbon øverst i programvinduet.

5 Klik på knappen "Legacy Tools" i afsnittet "Controls" i fanen Udvikler. Vælg "Afkrydsningsfelt" fra panel af ældre værktøjer, der vises. Et afkrydsningsfelt vises i dit dokument på placeringen af ​​blinkende tekst markøren.

6 Skriv en etiket for afkrydsningsfeltet ud for elementet. Hvis du ønsker at fjerne skygger fra afkrydsningsfeltet, skal du klikke på knappen "Legacy Tools" igen, og klik på knappen "Form Field Shading".

TIPS

  • Du vil være i stand til at kontrollere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet, indtil du har gemt og beskyttet dokumentet fra uønsket redigering.

relaterede artikler