Hvorfor kan jeg ikke åbne Regedit?

May 28

Hvorfor kan jeg ikke åbne Regedit?


Registreringsdatabasen er en samling af oplysninger om den hardware og software installeret på din computer. Ikke at kunne lancere Regedit.exe betyder ikke nødvendigvis noget galt; nogle gange er det afhænger af Administrator indstillinger. Registreringsdatabasen indeholder datoer, steder og alle de små detaljer, der er nødvendige af operativsystemet, så eventuelle uoverensstemmelser kan forårsage uventede problemer. I det værste, vil en korrupt indskrive forhindre Windows i at starte.

Tilladelser

Siden redigering af registreringsdatabasen kan være katastrofalt, ville det ikke være klogt, hvis alle havde adgang til det. Standard brugerkonti er begrænsede, hvilket betyder at de ikke kan foretage ændringer i registreringsdatabasen, installerede programmer eller andre brugerkonti. Disse ændringer skal foretages af en administrator; ellers vil du modtage en "Adgang nægtet".

Vira

Vira har været kendt at deaktivere de funktioner, der kunne bruges til at fjerne dem. Registreringsdatabasen er ingen undtagelse, og når deaktiveret, vil det ikke åbne selv med en administratorkonto. En måde vira gøre dette er at ændre posten i registreringsdatabasen relateret til åbningen af ​​eksekverbare. Denne post påvirker alle filer der ender med ".exe" udvidelse, så du bliver nødt til at omdøbe Regedit.exe til noget andet. Brug en online anti-virus scanner, hvis du ikke har en i forvejen, for at fjerne infektionen.

løsning

Det er muligt, at dine tilladelser blev deaktiveret i Group Policy Editor. For at løse dette, skal du klikke på "Start", "Kør" og skriv "Gpedit.msc" i søgefeltet for at starte Local Group Policy Editor. Udvid "User Configuration", "Administrative skabeloner" og "System". Rul gennem listen for at finde "Undgå Adgang til Registry redigeringsværktøjer." Når du klikker på det, kan du se "Rediger Policy" på venstre side. Klik på "Disable" og derefter "OK" for at bekræfte.

Forebyggelse

Installer et anti-virus og anti-spyware program på din computer. Opdater det dagligt eller slå Automatiske opdateringer til at sikre, at du har de seneste virusdefinitioner. Klik ikke på vedhæftede filer fra personer, du ikke kender, eller i det mindste, scanne dem før du klikker. Mange e-mail-udbydere har anti-virus software indbygget, men det gør ikke ondt at tjekke med et andet sikkerhedsprogram. Steer klart af hjemmesider lovende gratis downloads, især dem der tilbyder gratis software, hacks eller film.


relaterede artikler