Sådan redigeres DVD Content

December 19DVD'er er en effektiv metode til at lagre og gemme data såsom film. Deres store størrelse giver mulighed for forskellige film og previews af andre spillefilm, der skal tilføjes til dvd'er. DVD-film også give brugerne mulighed for at redigere indholdet på DVD med video-redigeringssoftware. Du kan bruge klip fra produktioner til at skabe dine egne personlige videoprojekter, samt tilføje effekter, lyd og overgange efter eget valg mellem scener. PC og Mac-computere omfatter videoredigering software, der gør det muligt at tilpasse videofiler.

Instruktioner

1 Overfør DVD-indhold til din computer. Få software som Aimersoft DVD Ripper, DVD Ripper Platinum og Win X DVD Ripper, og installere softwaren på din computer, efter softwarens anvisninger.

2 Indsæt dvd'en i computeren. Åbn softwaren ved at dobbeltklikke på dens ikon.

3 Vælg "Load DVD" for at importere DVD-filer til softwaren. Vælg Windows Media Video (WMV) eller Audio Video Interleaved (AVI) format. Vælg en placering til de videofiler på din computer.

4 Vælg "Rip" eller "Start" for at importere video filer til din computer. Tillad software til at konvertere videoen. Softwaren vil advare dig, når processen er færdig.

5 Åbn software til videoredigering på computeren. Software som Windows Movie Maker er tilgængelig på en PC, mens iMovie er inkluderet med Mac-computere.

6 Vælg "Importer filer" eller "Føj filer" for at importere DVD filmens videofiler. Browse for placeringen af ​​filerne og vælg den fil placering. Klik på "Åbn" for at importere filerne til video-redigeringssoftware den.

7 Træk videofilerne fra ruden eller biblioteket samlinger i tidslinjen for at begynde at redigere filerne.

8 Omarranger scener ved at vælge den ønskede scene, og trække det til en ny placering på en tidslinje.

9 Tilføj overgange mellem scener samt effekter ved at navigere til "menuen" og vælge "Overgange" eller "Effects".

10 Tilføj en musik soundtrack til filmen ved at klikke på "Import Music" i Windows Movie Maker og vælge filen. Træk filen til audio tidslinjen under videoen tidslinjen. Klik på "Musik og lydeffekter" i "Windows menuen" i iMovie for at tilføje musik til tidslinjen.

11 Gem den video fil ved at klikke på "Gem" eller "Export" i menuen "Filer". Vælg den ønskede placering, og klik på "OK" for at gemme.


relaterede artikler