Sådan oprettes Mind Maps på internettet

December 14

Mind maps er et værktøj bruges til at organisere og illustrere tanker og ideer med meningsfulde links. Et mind map kredser omkring en central idé eller tema, hvorfra sub-begreber forgrener. De kan bruges i uddannelsesmæssige og faglige miljøer som et værktøj til at hjælpe brainstorm og afklare et projekts begreber og målsætninger. Du kan oprette dit eget sind kort ved hjælp af gratis online-værktøjer i nogle få nemme trin.

Instruktioner

1 Head til exploratree.org.uk ved hjælp af din webbrowser. Klik på "Registrer" linket i øverste højre hjørne og oprette en konto. Du skal bekræfte din konto ved at klikke på linket sendt til din email adresse. Registrering er valgfrit, men du vil ikke være i stand til at gemme dit arbejde uden at registrere først.

2 Retur til exploratree hjemmeside. Klik på linket "Start en ny Thinking Guide" for at starte et nyt mind map.

3 Brug værktøjskassen i venstre side for at konstruere din mindmap. Du bør starte med en kerne tema placeret i midten af ​​siden, og udvide udad. Du skal blot trække og slippe figurer og tekstbokse hvor du ønsker. Brug håndtagene på hjørnerne af de elementer til at re-størrelse dem. Tilføj linjer og pile til at skabe forbindelser mellem ideer.

TIPS

  • Tjek de gratis skabeloner, der tilbydes af exploratree ved at klikke på "Home" og derefter vælge "Færdige guider" fanen. Mange af disse gratis skabeloner har strukturer eller temaer, der kan passe dit projekt.

relaterede artikler