Sådan fjerne elementer fra en adresse Bar

July 4

Adresse bar elementer er særlige Web URL steder, der fører til en hjemmeside. Disse poster er skrevet i søgefeltet af brugeren for at omgå ved hjælp af en søgemaskine til at komme til en hjemmeside. De kan ophobes forårsager en lang liste over adresser, der skal lagres i søgefeltet, hvilket er grunden til de fleste brugere i sidste ende vælger at fjerne dem. Fjernelse dem elementer kan gøres hurtigt i browseren.

Instruktioner

Sletning formulardata i Internet Explorer

1 Åbn Kontrolpanel i Microsoft Windows.

2 Skift Kontrolpanel menuen. Klik på "Klassisk visning" skærm option i øverste venstre hjørne af den venstre rude på skærmen.

3 Dobbeltklik på "Internet Options" miniature ikon billede for at åbne browserindstillingerne i et nyt dialogvindue.

4 Klik på knappen "Slet" under afsnittet "Browserdata" i "Internetindstillinger" pop-up vindue.

5 Markér afkrydsningsfeltet ud for "Form data" og "Adgangskoder" i "Slet browserdata" pop-up vindue til at fjerne alle URL poster i adresselinjen. Alle adresse bar elementer vil blive fjernet, når pop-up-vinduet lukker automatisk.

Fjern Adresse Bar Entries i Mozilla Firefox

6 Åbn Mozilla Firefox browser gennem dens symbol.

7 Indtast de første bogstaver i adressefeltet element, du vil slette. Browseren vil generere adresselinje punkt kampe baseret på de bogstaver, du indtaster.

8 Rul ned på listen over URL-adresse bar elementer, ved at trykke på pil ned til højre for adressefeltet.

9 Tryk på "DEL (slet)" tasten på computerens tastatur, når du har placeret det element, du vil fjerne fra adresselinjen listen.

TIPS

  • I nyere versioner af Internet Explorer, der adresse bar poster klassificeret som formulardata. Dette er noget, du skal være opmærksom på, så du ved præcis, hvad emner bør udgå fra browseren. Hvis du arbejder på en tidligere udgave af Internet Explorer-browseren, henvises til ressourcer, der er anført nedenfor for undervisning og hjælp til at fjerne adresse bar elementer.
  • I Firefox, skal du ikke bruge musen til at navigere gennem adresse bar elementer, fordi du bliver nødt til at klikke på elementet for at fremhæve det. Ved at klikke på webadressen vil kun omdirigere browseren til det pågældende site.

relaterede artikler