Sådan får Trådløst internet Fra Miles Away

August 3

Hvis du forsøger at fange signalet fra et hotspot placeret langt væk, eller hvis du prøver at netværke med dine naboer, er der et par ting, du kan prøve at øge dit signal. Signalet er normalt styret af placeringen af ​​routeren og dens retning, men under forudsætning af, at du får nogen signaler, bør du koncentrere dig om måder at øge signalet modtager styrke din computer.

Instruktioner

1 Udskift det trådløse netværkskort på pc'en. Du er nødt til at sikre, at det trådløse netværk signal sendes til og fra computeren. Nogle gange, internettet router er i stand til at udsende stærke signaler, men computeren ikke er i stand til at sende dem tilbage til routeren. I så fald kan du erstatte PC-kortet trådløse netværkskort med en USB netværksadapter, som bruger en ekstern antenne.

2 Tilføj en trådløs repeater, der vil udvide det trådløse netværk rækkevidde og du vil ikke nødt til at tilføje nogen ledninger. Alt du skal gøre er at placere en trådløs repeater halvvejs mellem din computer og det trådløse adgangspunkt. Du vil bemærke en øjeblikkelig boost i trådløs signalstyrke. ViewSonic, D-Link, Linksys, og Buffalo Technology tilbyder trådløse repeatere på mange detailforretninger.

3 Køb en signal booster. Dette øger din computers evne til at indfange stærke signaler fra fjerne trådløse netværk og forbedrer den generelle trådløs dækning. Disse signal boostere kan købes fra virksomheder, der sælger internet-routere og andet hardware.