Hvordan at oprette en gratis Flash Banner

August 2

Flash bannere er en hurtig måde at tilføje effekt til din eksisterende hjemmeside eller til brug som reklame. Brugerens øjne vil blive draget til en bevægende banner hurtigere end et banner, der er et statisk billede. Du tror måske, at du har brug for en Flash udviklingsprogram, men kan du hurtigt og nemt oprette en flash banner uden dyre software - og i meget kort tid.

Instruktioner

1 Planlæg de vigtigste komponenter i den Flash-banner du ønsker at oprette: baggrundsbillede, tekst og stil. Du vil få en masse skabeloner at vælge imellem, og det er altid bedre at starte med en plan.

2 Hvordan at oprette en gratis Flash Banner

Åbn din foretrukne browser og gå til den gratis Flash Banner Creator hjemmeside (link i indtægter). Klik på linket "Banner Creator".

3 Vælg den type banner du vil oprette. I dette eksempel vil vi skabe et billede banner; Men, kan du oprette andre typer af bannere bruger dette værktøj også. Sitet giver mulighed for at oprette forskellige størrelser bannere og endda bannere med lydeffekter.

4 Hvordan at oprette en gratis Flash Banner

Gå gennem de mange forskellige skabeloner, som webstedet til omhyggeligt finde ud af hvilken stil er bedst til din banner. I dette eksempel vil vi bruge skabelonen "bildbanner5."

5 Hvordan at oprette en gratis Flash Banner


Klik på knappen "Gennemse" for at finde den fil, du ønsker at bruge. Klik derefter på knappen "Upload" for at sende filen til webstedet. Banneret skabelon, vi har valgt accepterer JPG og PNG (Portable Network Graphics) filer. Dette billede vil være på baggrund af vores banner.

6 Hvordan at oprette en gratis Flash Banner


Indtast den tekst, du gerne vil have vist i dit banner. Skriv eller kopiere og indsætte din tekst ind i "Tekst 1" og "Tekst 2" felter. Dernæst indtaster webadressen på det websted banneret vil linke til. Yderligere valgmuligheder er tilgængelige, herunder evnen til at tilpasse gennemsigtighed og ændre komprimering af den endelige fil. Når du er færdig, skal du klikke på "Send Query" knappen.

7 Gennemgå din nye Flash-banner. Hvis du kan lide det, kan du downloade banneret for at uploade til en hjemmeside, eller du kan foretage justeringer og start igen.

TIPS

  • The Free Flash Banner Creator vil sætte et lille logo i dit banner. For at fjerne logoet, skal du bruge premium-version af hjemmesiden; Men gebyret er betydeligt mindre end at investere tid og penge du ville bruge bruge professionel software.