Sådan isolere vokal i Fruity Loops

September 22

Fruity Loops Studio er kraftfuld lyd blanding og oprettelsen software, der giver dig fuld kontrol over enhver lydspor. Vocal isolation med Fruity Loops sker gennem en proces, der kaldes fase annullering, som indebærer at skifte venstre lydkanal med højre og invertere fasen. Fase annullering lyder kompliceret, men det er faktisk ligetil at konfigurere, så du kan helt isolere vokal off ethvert spor, så du kan custom-mix instrumenteringen at gøre dine sange.

Instruktioner

1 Åbne Fruity Loops, og klik på "Playlist" knappen findes på øverste højre hjørne af vinduet. Træk den sang, du vil konfigurere fra lydafspiller - såsom iTunes eller Windows Media Player - eller den mappe, det er placeret i på din computer, i den nederste halvdel af vinduet afspilningslisten.

2 Dobbeltklik på det nyligt importeret sang, for at vælge det fra vinduet afspilningslisten. Klik på "Mixer" ikonet på øverste højre hjørne af de vigtigste Fruity Loops vindue. Send input sangfil fra input bæltekæde i blanderen vindue til spor 2 kæden, ved at klikke på den lille "x" knappen i bunden af ​​hvert spor kæde.

3 Klik på "Track 2" for at vælge det, og åbne vinduet effekter. Klik på drop pilen øverst i vinduet effekter, til at gennemse effekter. Klik på "Fruity Stereo Shaper" for at tilføje denne effekt, hvilket gør dets vindue pop up.

4 Klik på højre og venstre mix skyderne, og træk skyderne til "-1". Klik på drop pilen i en anden effekt slot til "Spor 2" og klik på "Maximus", gør dets vindue pop up. Klik på "Lav" i maximus vinduet, og klik på knappen "Mute". Klik på "High" i maximus vinduet, og klik på knappen "Mute". Klik på knappen ved siden af ​​ordene "Comp Til" for at slukke sporet kompression.

5 Klik på den lille knap "x" i bunden af ​​"Spor 3" kæde. Klik på drop pilen øverst i vinduet effekter, og klik på "Maximus" for at tilføje effekten. Klik på "Mid" i den anden maximus vinduet, og klik på "Mute" knappen. Klik på knappen ved siden af ​​ordene "Comp On" i den anden maximus vinduet, for at slå sporet kompression.

6 Klik på "Dashboard" ikonet i øverste højre hjørne værktøjslinjen for at åbne et dashboard vindue. Klik på "Option" knappen i øverste venstre hjørne, og klik derefter på "Tilføj Control" "Wheel" og "Gray Shiny" for at tilføje et tilpasset drejeknap. Tilføj en anden "Gray Shiny" drejeknappen. Klik på den første knap, og skrive ordet "Low" i "Billedtekst" -feltet. Klik på den anden knap, og skrive ordet "Høj" i "Billedtekst" -feltet.

7 Højreklik på "Low" knappen i første maximus vinduet, og klik på "Opret Automation Clip." Klik på drop pilen ved siden af ​​kassen med ordet "ingen" skrevet i den, og klik på "Dashboard Wheel 1." Gør det samme til "Low" knappen i andet maximus vinduet.

8 Højreklik på "High" knappen i første maximus vinduet, og klik på "Opret Automation Clip." Klik på drop pilen ved siden af ​​kassen med ordet "ingen" skrevet i den, og klik på "Dashboard Wheel 2." Gør det samme til "High" knappen i andet maximus vinduet.

9 Skub spil på banen, og drej "Low" knappen i instrumentbrættet ned for at fjerne vokal. Drej derefter "Høj" knappen for at justere lyden af ​​sporet til din tilfredshed.

TIPS

  • Fase annullering virker kun på spor med originale vokal panoreret til centret i lydsporet mixer. Med andre ord, det virker med vokaler, der er udlignet jævnt mellem venstre og højre højttaler. Heldigvis er de fleste numre indstille denne måde. Dog vil fase annullering ikke arbejde med digitalt blandede spor, hvor vokalen flytte mellem venstre og højre lydkanal.

relaterede artikler