Sådan Unzip en tar.gz

July 20

Udpakning arkivfiler udvider deres indhold. Mens Microsoft Windows kan udtrække, filerne (som processen kendes med .zip arkiver) ZIP arkiver, kan det ikke udtrække TAR arkiver. TAR arkiver, først udviklet til Unix-operativsystemer, er ukomprimerede arkivfiler, mens TAR arkiver med .gz endelse er blevet komprimeret. Med Windows-operativsystemer, skal du dedikeret fil arkivering software til at udtrække dem.

Instruktioner

1 Download og installer 7-Zip (se Resources). Find den .tar.gz fil på din harddisk, så højreklik på den. Klik på "7-Zip," og derefter "Uddrag Til ..." for at udpakke indholdet til en mappe ved siden af ​​den oprindelige fil. 7-Zip er freeware og understøtter næsten enhver type fil arkiv.

2 Hent og installer WinRar (se Resources). Find din .tar.gz fil, og dobbeltklik på den. Klik på "Udpak Til" og derefter udpege en mappe til de udpakkede filer skal gemmes. Klik på "Extract". WinRar er overvejende forbundet med RAR arkiver, selvom det kan få adgang til mange andre typer. WinRar er et shareware program.

3 Hent og installer WinZip (se Resources). Find din .tar.gz fil, højreklik på den, og klik på "Extract Here" for at udpakke indholdet til en tilstødende mappe. WinZip, ligesom WinRar, er shareware og er typisk forbundet med ZIP arkiver (at Windows nu indbygget understøtter).


relaterede artikler