Sådan oprettes Kamme, Logos og symboler

March 22

Logos, Kamme og symboler er ofte brugt af virksomheder, skoler, klubber og organisationer til at fungere som en entydig identifikator for deres enhed. De fleste mennesker ønsker deres id til at være kreative og iørefaldende, så det skiller sig ud blandt andre. Disse objekter kan laves med grafisk design software til at få den autentiske professionelt udseende fleste mennesker ønsker. Der er også online ressourcer til dem, der ikke teknologisk oplevet. Så alle kan oprette våbenskjold, logoer og symboler for at opfylde deres behov.

Instruktioner

1 Åbn din grafisk design program. Dobbelt-klik på programmets ikon på skrivebordet computerskærm. Når programmet åbnes, skal tegnebrættet tom.

2 Opsæt din dokumentegenskaber. Når det grafiske design program åbner, vil et dokument set-up skærm åbnes. Du vil blive bedt om at vælge de målinger og opløsning til dit design. Bredden og længden for de fleste logo design (vandrette Kamme, logoer og symboler) er ca 4x3. For lodrette objekter, skal du blot gå tilbage målingerne til 3x4.

3 Start din våbenskjold, logo eller symbol ved at tegne det objekt, du ønsker at repræsentere designet. De fleste grafiske design programmer giver dig mulighed for at tegne objekter med gratis-håndværktøj, pen værktøj eller børster. Disse værktøjer kan findes på hovedværktøjslinjen for de fleste grafiske design programmer. Klik på værktøjet ikon, du ønsker at bruge. (Hvis du ikke kan tyde hvilket værktøj er der, blot flytte musen hen over ikonet værktøjslinjen og dens navn vises.) Træk værktøjet til tegnebordet og klikke over bestyrelsen at anvende linjer, former og farver til design.

4 Tilføj ordet tekst til din våbenskjold, logo eller symbol at anføre navn for designet. Klik på "Tekst" ikonet på din grafiske design værktøjslinje. (Dette ikon er normalt et billede af én stor bogstav for at angive type.) Klik over det område, hvor du ønsker at skrive dit ord tekst og træk musen for at oprette et felt til at skrive din tekst i.

5 Brug online-ressourcer som et middel til at skabe våbenskjold, logoer og symboler. Hvis du er uerfaren med grafisk design software, eller du ønsker at tage en mindre kompliceret rute, er der programmer tilgængelige, hvor du ikke behøver at downloade noget software. For eksempel ved at åbne LogoMaker hjemmeside (se afsnittet Ressourcer).

6 Skab dine våbenskjold, logoer og symboler, når LogoMaker åbnes. Klik på "Design Det gratis" linket og et design portal vil åbne i et pop-up skærm. Vælg en industri, hvor dit design vil falde. Du vil derefter blive omdirigeret til en database med links til symboler, brev-baserede ikoner og abstrakte ikoner til at hjælpe dig med at oprette dit design. Kig igennem hvert sæt af objekter til at finde en, du kan lide.

TIPS

  • Være logisk når du opretter din Kamme, logo eller symbol. Brug ikke noget en anden virksomhed eller organisation allerede har i place.Photoshop bruges som et grafisk software eksempel for crest, logo og symbol design. Dette er ikke den eneste grafisk design program til rådighed for denne type skabelse. Programmer såsom CorelDRAW og PaintShop Pro er lige så effektive (se afsnit Resources) .Brushes er stærkt anbefales til at skabe unikke våbenskjold, logoer og symboler. Grafisk design børster kan findes online som gratis downloads (se Resources afsnit).
  • Hvis du opretter et våbenskjold, logo eller symbol til personlig brug eller en lille virksomhed, skal du sørge for du ejer navnet virksomhed, du er ved at skabe logoet for. Ikke-ejerskab kan medføre juridiske spørgsmål senere.

relaterede artikler