Sådan installeres Java Brug Group Policy

June 6

Group Policy er et sæt af regler inden Microsoft Windows-operativsystemer, der styrer arbejdsmiljøet af de forskellige brugerkonti, der er godkendt på en computer. Med Group Policy, du, som administrator, kan angive tilladelsesniveauer for alle dine brugere. Du kan endda bruge Group Policy til at installere Java. Java er et vigtigt program, især i denne dag og alder, hvor flere og flere virksomheder tilbyder interaktivt indhold på internettet.

Instruktioner

1 Download "Java Runtime Environment" (se Resources) ved at klikke på linket "JRE" under ikonet Java.

2 Kør installationsprogrammet, når overførslen er færdig. Afslutte installationen af ​​softwaren.

3 Naviger til følgende placering på din harddisk: "C:. \ Documents and Settings \ brugernavn \ Application Data \ Sun \ Java \ jre1.6.0_11" Erstat "C" med det drevbogstav, der holder dine systemfiler. Erstat "brugernavn" med det brugernavn, du bruger til at logge ind.

4 Find følgende filer: "Data1.cab" og "jre1.6.0_11.msi" Hold "Ctrl" -tasten og enkelt-klik for at vælge begge filer. Tryk på "Ctrl" og "C" tasterne for at kopiere filerne.

5 Start Group Policy Editor. Klik på "Start" og vælg "Kør ..." Type uden anførselstegn "gpedit.msc" og klik på "Enter". Naviger til den mappe implementering, hvor du ønsker at sætte Java.

6 Tryk på "Ctrl" og "V" tasterne for at indsætte både de filer, du kopierede i trin 4.


relaterede artikler