Sådan Slet ikke-DOS-partition Software

May 26

Sådan Slet ikke-DOS-partition Software


Før du kan installere Windows, skal du slette en ikke-DOS-partition. Linux, for eksempel, ikke anvender samme partition format, der bruges af Windows. Hvis en partition er formateret til noget andet end Windows, kan du slette den bruger en Windows boot cd, dvd eller diskette. Når partitionen er slettet, kan du bruge det til lagerplads i din Windows-session. Du kan slette en ikke-DOS-partition ved hjælp af fdisk ansøgningen.

Instruktioner

1 Indsæt din boot disk i drevet og genstarte maskinen. Uanset om du bruger en cd eller diskette, er du i gang i en DOS prompt.

2 Skriv "fdisk" i kommandoprompten for at starte programmet. En menu med indstillinger vises i hovedvinduet. Tryk på "3" for at vælge "Slet en partition."

3 Tryk på "4" for at vælge "Slet ikke-DOS-partition." Det næste skærmbillede er en liste over partitioner, du kan slette.

4 Brug tastaturets piletaster til at vælge en partition at slette. Fdisk beder dig om at bekræfte, at du vil slette partitionen. Tryk på "Y" for at bekræfte, at du vil slette partitionen. Fdisk sletter det fra drevet.

TIPS

  • Sletning af en skillevæg fjerner alle oplysninger fra drevet. Sikre, at du har sikkerhedskopieret alle vigtige dokumenter, før du sletter en partition.

relaterede artikler