Sådan bruges Full Editor & Medier Bakke i Corel PaintShop Pro Photo X3

August 16

Både nye og erfarne fotografer kan finde de omfattende funktioner i Corels PaintShop Pro (PSP) Foto X3 kraftig nok til at omdanne simple fotos til imponerende dem. De funktioner inkorporeret i denne PSP-versionen gør fotoredigering så grundlæggende eller så omfattende som du ønsker. Brug "fuld editor" og "medier bakke" i Corel PSP X3 til at gøre simple eller komplicerede redigeringer i dine digitale fotografier.

Instruktioner

1 Åbn PSP, og vælg din arbejdsplads. Klik på "fuld editor" i øverste højre hjørne af arrangøren for at vælge det.

2 Klik på fanen "view", og vælg "paletter" fra drop-down menuen. Vælg "media bakke" for at placere denne palet langs bunden af ​​dit arbejdsområde. Bakken medier gør det muligt at vælge fotos fra forskellige steder på din harddisk til redigering i PSP-programmet. Tryk på "Shift + F9" for at åbne skuffen medier.

3 Opret en ny medie bakke til at gøre en gruppe af billeder til redigering. Klik på "tilføj et medie bakke" ikonet øverst på bakken medier. Indtast et navn for bakken medier - et navn, der beskriver de billeder eller projektet ville være ideelt. Klik på "OK", når du indtaste navnet.

4 Fremhæv medieskuffen du vil udfylde med fotos. Medieskuffen navne viser langs toppen af ​​bakken medier paletten.

5 Klik på "arrangør" knappen i øverste højre hjørne for at tilføje fotos til bakken medier. Gennemse fotominiaturer langs bunden af ​​arrangøren. Når du finder et billede, du ønsker at placere i bakken medier, højreklik på den og vælg "tilføj til medier bakke" fra drop-down menuen. PSP vil placere dette billede i medierne bakke, du fremhævet før adgang arrangøren.

6 Fortsæt med at tilføje billeder til medieskuffen ved hjælp af samme proces. Når du er færdig, klik på "fuld editor" igen i øverste højre hjørne for at se medieskuffen.

7 Rediger hvert foto ved at klikke på den i bakken medier. Det klikkede foto vises i arbejdsområdet. Klik på fanen "justere" og udføre nogle grundlæggende redigeringsopgaver ved at vælge "et skridt foto fix", "smart foto fix", "fjernelse af røde øjne" og "blød fokus" fra drop-down menuen.

8 Brug specielle effekter ved at klikke på fanen "effekter" og vælge muligheder, såsom "fotoeffekter", "billedeffekter" og "kunstneriske påvirker" fra drop-down menuen.

9 Gem dine redigerede billeder ved at klikke på fanen "fil" og vælge "gem som" fra drop-down menuen. Navngiv det redigerede foto et nyt navn, og klik på "gem".

TIPS

  • Hvis du har grundlæggende redigering, skal du klikke på "udtrykke lab." Den "udtrykke lab" kan du redigere fotos hurtigt og giver basale værktøjer til at administrere og redigere fotos. Den "fuld editor" giver mere kompliceret redigering med den fulde funktioner i programmet, herunder maleri og tegning for at skabe grafik. Den "media bakke" er kun til rådighed til brug i "fuld editor" arbejdsområde.

relaterede artikler