Sådan aktiveres Registry Fix

February 22

Registry Fix programmer er tredjepartsprogrammer bruges til at re-aktivere Windows Registry Editor hjælpeprogram, efter at den er blevet deaktiveret af en systemadministrator eller på grund af en virus-infektion. Windows-operativsystemer giver også indbyggede værktøjer, der giver brugerne mulighed for at fastsætte en handicappet systemet registreringsdatabasen. Mulighederne omfatter ændre konfigurationsindstillingerne via Group Policy Editor nytte og slette falske registreringsdatabasen filer via kommandolinjer. Fortsæt med forsigtighed, når de foretager ændringer i registreringsdatabasen, fordi en fejl i konfigurationen kan medføre alvorlige systemet funktionalitet spørgsmål.

Instruktioner

Registry Fix

1 Anskaf en Registry Fix ansøgning eller downloade en af ​​dine præferencer fra et websted, som Task Manager Fix eller Software Informer (se Referencer).

2 Dobbeltklik på den tilsvarende eksekverbare fil (for eksempel "RegistryFix.exe"). En dialogboks åbnes.

3 Klik på "Fix Registry" knappen og give mulighed for processen for at fuldføre. Den specifikke knap eller indstilling til aktivering af registreringsdatabasen vil variere afhængigt af det program, du bruger. Genstart computeren.

Aktivering Gennem Group Policy

4 Klik på "Start" menuen og klik på "Run". Skriv "gpedit.msc" i kommandolinjen, og tryk på "Enter". Koncernen Policy Editor åbnes.

5 Udvid "User Configuration" i venstre rude s træ mappe. Fortsæt udvide de "Administrative skabeloner" og "System" undermapper.

6 Dobbeltklik på "forhindre adgang til Registry redigeringsværktøjer" indstillingen på højre rude. En "Egenskaber" åbnes op.

7 Klik på "Disabled" radio -knappen og bekræft ved at klikke på "Anvend" og "OK". Genstart computeren for ændringerne træder i kraft.

8 Sørg adgang til Registreringseditor er aktiveret ved at klikke på "Start", "Run," skrive "regedit" i kommandoprompten, og klikke på "OK".

Bemærk: Hvis du igen muliggør Justitskontor en computer, der er inden for et virksomhedsmiljø, skal du tage netværkskablet og gentage trinene. Dette forhindrer virksomhedens politikker for at tilsidesætte de ændringer, du har foretaget.

Slet Fake filer

9 Udfør et system søgning. Klik på "Start" og "Søg". Den "Søgeresultater" åbnes.

10 Vælg "Alle filer og mapper" valgmulighed, type "Regedit.com" for søgekriterier og klik på "Søg".

11 Find en fil med navnet "regedit.com" (sørg filtypenavnet er ".com"). Slet det, hvis den findes. Dette er en falsk fil, der har infiltreret ind i dit system og forhindrer Windows i at starte den virkelige "regedit" fil.


relaterede artikler