Vinyl til CD konvertering software

April 5

Til sidst, hver tidligere samler af vinylplader føler kløe til "Spin den sorte cirkel" igen. Takket være fremkomsten af ​​pladespillere, der forbinder til computeren via USB-porten, er det muligt at nemt overføre poster til computeren for dig selv og en ven. Software skal bruges til at konvertere poster til CD. Der er mange løsninger til rådighed til dette formål, og forstå, hvordan disse løsninger er forskellige, kan hjælpe dig med at vælge den bedste til dit behov.

Vinyl til CD konvertering software

Pladespiller

Fungere

I sin mest grundlæggende niveau, bør vinyl konvertering software kunne kommunikere direkte med en USB-pladespiller, eller optage lyd input gennem lydkortet. Konverteringen software skal også have en algoritme til støjreduktion, som gør det muligt at foretage de pops og ridser af poster mindre tydelige. Den software, bør derefter være i stand til at konvertere optagelserne til det format efter eget valg, herunder WAV og MP3.

Egenskaber

Hver løsning til konvertering poster har et unikt sæt af funktioner, hvoraf nogle kan være mere nyttigt for dine behov end andre. Selvom stort set alle konvertering programmer ansætte støjreduktion, nogle anvender algoritmer, der er lige så effektive på kassettebånd. Andre konvertering programmer giver dig mulighed for at brænde dine numre direkte til en cd, mens andre automatisk opdele dine optagelser i separate filer, som kan spare en betydelig mængde tid under lange projekter.

Begrænsninger

Selvom støj korrektion kan gøre meget for at gøre en meget ridset rekord mere lyttevenlig, er det vigtigt at huske, at det er næsten umuligt at fjerne støj fra en optagelse uden også at fjerne signal. Hver persons ører er unikke, og du kan opleve, at du ikke kan mærke den mistede signal, når de anvender støjreduktion til en optagelse. Men hvis du konverterer dine poster med målet om at gøre dem til at lyde bedre, så prøv at få prøver af før-og-efter reduktion for noget software, som du overvejer at købe, inden du bruger dine penge støj. Dette kan hjælpe dig med at undgå skuffelse.

Alternativ

Det er ikke nødvendigt at købe specialdesignet software til at konvertere dine optegnelser til cd'er. Enhver lydoptagelse software kan optage outputtet fra din pladespiller, selv om der kan være ekstra arbejde involveret i at bruge software, der ikke er skrevet til dette formål. Overvej en gratis lydoptagelse program som Audacity hvis du foretrækker ikke at bruge penge på din vinyl konvertering projekt.

Overvejelser

Konvertering vinylplader til cd er ikke et projekt for alle. Lydentusiaster ros vinyl for sin evne til farven lyde subtilt og gengive lyd i en varm og detaljeret måde. Ved at konvertere en rekord til et digitalt format, vil noget af dette være tabt. For album, der stadig bliver produceret, kan det være at foretrække at blot købe den cd-version, medmindre cd'en blev mestret dårligt.


relaterede artikler