Sådan Konverter AVI videoformat til Windows videoformat

March 31

Hvis du har AVI filer du ønsker at spille på en Windows Mobile-videoafspiller, konvertere dem til Windows Media Video-format. Gratis video omformere gør AVI-filer kompatibel med de fleste videoafspillere, hvis de ikke allerede er kompatible. Uanset om du har hentet AVI'er fra internettet eller optaget dem med et videokamera, konvertere dem til WMV vil give dig mulighed for at afspille dem på enhver computer eller Windows Mobile-enhed. De fleste programmer giver dig også mulighed for at vælge en skærmopløsning, der passer den spiller du vil bruge til at se den konverterede fil.

Instruktioner

Koyote Soft

1 Hent og installer Koyote konverter (koyotesoft.com/indexEn.html). Start softwaren.

2 Klik på "Tilføj filer" i øverste venstre hjørne af skærmen for at tilføje AVI-filer til konverteren. Tilføj flere filer eller en ad gangen, og marker feltet ud for hver fil, du vil konvertere til WMV.

3 Klik på fanen "Output Format" nederst på skærmen. Rul ned på listen over formater indstillinger til "WMV". Klik på fanen "Parametre".

4 Klik på "Browse" ud for "Output" og vælg en mappe til at gemme din WMV-fil i. Klik på "Konverter video" øverst på skærmen.

Hamster Soft

5 Hent og installer den gratis Hamster konverter (videoconverter.hamstersoft.com/). Køre softwaren.

6 Træk filer til konvertering panel af softwaren, eller klik på "Tryk for at tilføje filer." Klik på fanen "Rediger" og vælg "WMV" format fra listen.

7 Vælg din videoafspiller fra listen over Windows Media spillere til at tildele skærmopløsningen og videokvalitet. Klik på "Konverter" fanen og klik på "Konverter nu" for at starte processen.

Freemake Video Converter

8 Hent og installer den gratis converter fra Freemake (freemake.com/free_video_converter/). Start Freemake.

9 Klik på "Tilføj video" for at tilføje AVI-filer til konverteren. Klik på pilen i nederste højre side af skærmen for at rulle gennem listen over videoformater.

10 Klik på "Til WMV." Klik på menuen "Profil" og vælg din videoafspiller fra drop-down listen. Klik på "Konverter video."

TIPS

  • For at gøre videoer nemmere at organisere på en Windows Mobile media player, bruge "Deltag filer" funktionen i Freemake konverter. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Deltag filer" i øverste højre hjørne af skærmen, når der er flere videoer i konverteren.