Hvorfor Har din mus Frys på din laptop?

April 14

En fælles begivenhed, især på ældre computere, er at få din mus fryse på computeren. Dette sker, når du forsøger at flytte musen, men det sidder fast på et sted på skærmen. Generelt er den eneste måde at løse dette problem er at lukke ned og genstarte computeren.

Ikke nok RAM

RAM eller Random Access Memory, er computerens realtid hukommelse. Det giver dig mulighed for at udføre opgaver på computeren som at skrive i et tekstbehandlingsprogram eller ved hjælp af en video editor. Den mest sandsynlige årsag computeren fryser er fordi din computer ikke har nok RAM til de opgaver, du forsøger at udføre. Du computer kan blive overwelmed af omfattende information og låse op. For at komme uden om dette problem, enten tilføje mere RAM eller udføre færre opgaver på samme tid.

Computer virus

Det næste sandsynlige problem, der kan være årsag musen til at fryse, er, at du har en computer virus. Hvis du ikke udfører meget anstrengende opgaver (såsom kontrol din e-mail) og musen stadig låser op, chancer er du måske har pådraget sig en fejl fra internettet. For at rette dette, skal du køre en virus scanning software og fjerne alle problemer scanningen finder.

manglende fil

Hvis du ikke fjerner filer efter behag, chancer er det vil ikke være årsagen, men det kan forekomme lejlighedsvis. Der er dynamiske link library filer (.dll), der bruges af flere programmer på computeren. Hvis et af de programmer er fjernet, lejlighedsvis .dll-fil vil blive fjernet så godt. Hvis dette sker, kan de andre programmer, der bruger filen ikke korrekt og kan gå ned. For at løse dette problem, skal du muligvis geninstallere programmet.


relaterede artikler