Sådan Slet Korrupt filer

July 14

Sådan Slet Korrupt filer


Nogle gange du ønsker at slette en Windows-fil, men Windows vil ikke tillade det. Det er fordi den proces, der regulerer hvilke filer er i brug (explorer.exe) låser filer, når de er i brug, hvilket forhindrer deres sletning. Der er måder omkring dette, og midler til at slette korrupte filer. Hvorvidt filen pågældende på harddisken eller en ekstern drev, kan du slette en "undeletable" eller beskadiget fil uden at starte fra den originale installations-cd'en.

Instruktioner

Kør Chkdsk

1 Fra menuen Start i Windows, skal du vælge "Kør".

2 Skriv "chkdsk" (uden anførselstegn) i det vindue, der vises.

3 Vent chkdsk til at fuldføre en tre-trins verifikation proces (filer, indekser og sikkerhedsmæssige deskriptorer) for det valgte drev. Efter den viser filsystemet integritet status, kan det løse logiske fejl i filsystemet.

Brug Unlocker

4 Hent Unlocker (se Resources). Unlocker er et shareware program, hvilket betyder at det er gratis at hente. Det giver dig mulighed for at låse alle filer, der aktuelt er i brug af Windows.

5 Højreklik på en fil eller mappe, og du bør se Unlocker vises som en mulighed.

6 Vælg "Unlocker" og klik på "Unlock All".

7 Luk Unlocker. Du kan nu slette den ulåste fil.

Brug Windows Genoprettelseskonsol

8 Indsæt en Windows-cd i din CD-skuffen og starte op fra det. Når "Velkommen til installationsprogrammet" vises, skal du trykke på "R."

9 Naviger til placeringen af ​​den korrupte eller låst fil og slette den. Windows Recovery-tilstand faktisk ikke starte systemet. Da filerne er derefter ikke er i brug, kan du slette dem.

10 Start i fejlsikret tilstand. Som computeren begynder sin startrækkefølgen, skal du trykke på "F8" -tasten. Fremhæv det relevante fejlsikret tilstand og tryk "Enter". Igen, da filerne er faktisk ikke i brug, kan du slette dem.

TIPS

  • Windows Genoprettelseskonsol kan kun tilgås af en person med administratorrettigheder.

relaterede artikler