Sådan får Tilladelse til Erstat DLL-filer

April 29

Udskiftning Windows dynamiske link biblioteker (DLL) kræver administrative rettigheder på en computer. Du får tilladelser ved at løfte din brugerkonto til en administratorkonto. Du kan bruge administratorkonto på Windows-computeren til at hæve dine tilladelser eller brug en anden konto, der har administratorrettigheder. Tilføjelse din konto til "Administratorer" gruppe på Windows-computeren giver dig de nødvendige tilladelser.

Instruktioner

1 Log ind på din computer ved hjælp af en administrator brugernavn eller en anden konto med administratorrettigheder. Når du logger ind, skal du klikke på Windows "Start", vælg "Kontrolpanel" og klik på "System og sikkerhed. Klik på" Administrative Tools "og derefter dobbeltklikke på" Computer Management "ikonet.

2 Klik på "Lokale brugere og grupper" i venstre navigationspanel. Klik på "Administratorer" gruppe. Denne gruppe lader en bruger ændrer en indstilling på computeren, herunder DLL-fil udskiftninger.

3 Højreklik på "Administrator" gruppe, og derefter på "Tilføj til gruppen" i pop-op-menuen. En indstillingsdialog åbnes.

4 Skriv din brugerkonto navn i tekstfeltet. Klik på "Check Name" til at kontrollere stavningen. Klik på "Tilføj" for at tilføje din konto til admin gruppen.

5 Klik på "OK" for at gemme indstillingerne og lukke dialogboksen. Dobbeltklik på "Administrator" gruppe til at kontrollere, at dit navn blev tilføjet. Log ud og logge ind med din konto, som nu har mulighed for at udskifte DLL-filer.


relaterede artikler