Hvordan vælger en All-in-One Printer til brug i hjemmet

February 24

Alt-i-en printere er en dejlig pladsbesparende tilføjelse til dit hjem computer setup. I stedet for at behandle en separat faxmaskine, kopimaskine og scanner, en alt-i-én eller multifunktionsprinter kombinerer alle disse maskiner i en enkelt overraskende kompakt kabinet. Ikke alle disse gadgets er skabt lige, så her er hvad man skal kigge efter, når du vælger en multifunktionsprinter.

Instruktioner

1 Kig efter flash kortlæsere. Hvis du har et digitalt kamera, er det meget praktisk at have mulighed for at dumpe billederne direkte ind i en printer.

2 Check for foto udskriftskvalitet og hastighed. Kør en test billede på maskinen og sammenligne med originalen. Banding kan indikere et lavt udbud blæk frem for nogen kritisk mangel på kvalitet.

3 Kør en kontrol af printerens hastighed når du kører off plain tekstsider.

4 Test faxmulighed af maskinen. Hvis du ikke kan, så få en professionel gennemgang, der viser den tid, det tager for maskinen til at spytte en fax.

5 Pick en model, der anvender en separat patron for hver farve af blæk. Mens det er lidt af en smerte at ændre en eller to farver oftere end den anden, slår det afskalning ud penge til en alt-i-én patron.

6 Gå med en inkjet-printer, hvis du ikke har noget imod at vente længere på dine sider til udskrivning, og hvis du ikke ønsker, at skarpheden tilbydes af en laserprinter. Du kan spare nogle penge på bekostning af kvaliteten.

7 Køb en laserprinter, hvis du har brug for den ekstra kvalitet og har budgettet. Hvis du ikke bruger denne multifunktionsprinter i en faglig kapacitet, laserprintere er en luksus.

TIPS

  • Du virkelig behøver ikke netværksfunktion, hvis du bruger denne printer til brug i hjemmet, medmindre du har en masse computere i dit hus.
  • Hvis du gør en masse kopiering fra hardback bøger, så tjek for modeller, der har et aftageligt låg. Ikke alene denne funktion forbedre kvaliteten kopi, det sparer også din bog og printeren mod skader.
  • USB-porte er dine venner. Hvis du gør en masse af foto downloads, kigge efter USB 2.0-porte eller en FireWire-stik til at fremskynde tingene.
  • Kontroller betingelserne i garantien for betingelserne for dækning og undtagelser fra dækningen før køb.