Sådan testes My Net Speed

December 8

Sådan testes My Net Speed


Der er mange gratis, nyttige værktøjer på nettet til at teste din internetforbindelse hastighed. Download af store filer, streaming video, bruger flash-baserede websteder og andre båndbredde-tunge netto aktiviteter normalt ikke en nøjagtig afspejling af din sande Internet hastighed, da overførselshastigheder for disse aktiviteter er stærkt afhængige af netværkstrafik, server trafik, og mange andre faktorer .

Instruktioner

Sådan testes din Internet hastighed

1 Tilslut dit modem til din computer. Hvis du ønsker at se, hvad hastighed, som din internetforbindelse kører, er det vigtigt at omgå eventuelle enheder, der går mellem modemet og computeren, der potentielt kan bremse forbindelsen. Tag Ethernet-kablet, der løber ud af Ethernet-porten bag på modemet og afmontere det fra enhver netværksenhed (router, switch, hub), at den er tilsluttet. Sæt, at Ethernet-kablet i en af ​​Ethernet-portene på din computer.

2 Powercycle modemmet. De fleste bredbåndsmodemer skal powercycled når de er sluttet til en ny enhed. For at gøre dette, skal du blot tage netledningen fra bagsiden af ​​modemet i 30 sekunder, og sæt det i igen. Giv modemet yderligere 30 sekunder til at genstarte, og computeren skal etablere forbindelsen på egen hånd.

3 Test din Internet hastighed. Der er flere gratis Speedtest sites som Speakeasy Speedtest og DSL Rapporter Speedtests (nedenstående links), hvor du kan teste din Internet hastighed gratis. De fleste af disse websteder er flash-baseret, så en flash opgradering kan være nødvendig, før din internet browser er i stand til at indlæse Speedtest sites. Normalt vil de websteder bede dig om at vælge en server ved at klikke på navnet på en by; vælge den by, der er tættest på det sted du tester internet hastighed fra. Det er også en god ide at køre tre eller fire speedtests at dække eventuelle variationer, der kan ske mellem tests.

4 Evaluer dine Speedtest resultater. Du først nødt til at vide, hvad Internet hastighed du betaler for på dit hjem internetforbindelse. Denne information kan fås ved at kontakte dig internetudbyder (ISP). Sammenlign dine Speedtest resultater til din Internet hastighed. Hvis testen viser, en væsentlig lavere hastighed, hvad du betaler for, er det nødvendigt at kontakte teknisk support af din internetudbyder for at kontrollere, om en forbindelse problem. Hvis hastigheder er fint, når du kører gennem modemet, men ser ud til at bremse ned igen, når du igen tilslutter routeren, kan routeren være langsommere forbindelsen, i hvilket tilfælde du vil være nødvendigt at kontakte teknisk support på din router producenten. Hvis Speedtest resultaterne er fint, men internettet er stadig mærkbart langsommere end den burde være, når du browser hjemmesider, kan der være en software konflikt på den computer, der forårsager en opbremsning af internetforbindelsen. For at løse dette, skal du kontakte producenten af ​​din computer.

TIPS

  • Internetudbydere ofte vil være vært for deres egne Speedtest hjemmesider og normalt vil kun støtte resultater fra egne speedtests og ikke fra 3. parts Speedtest sites som dem, der er anført ovenfor. Hvis du kontakte din internetudbyder tekniske support center og rapportere en hastighed problem; en repræsentant vil lede dig gennem hvad proces er relevant for deres fejlfinding metoder.
  • Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål vedrørende fysiske forbindelser mellem modemet og computeren, eller hvordan at drive speedtests, er det meget bedre at bare kontakte dine internetudbydere teknisk support og få dem gå dig gennem processen med at teste din internet hastighed snarere end risiko mulige skader på din computer eller internetforbindelse på grund af misbrug.

relaterede artikler