Hvad sker der, når du afinstallerer Internet Explorer 7?

December 6

Internet Explorer 7 er installeret som standard webbrowser på mange computere, der bruger Microsofts Windows operativsystem. Når du afinstallerer programmet, er der en række af lette konsekvenser, at din computer og dens styresystem vil opleve.

Standard browserindstillinger

standard browserindstillinger De bestemme, hvad webbrowser bruges til at åbne hyperlinks til internetsider, der er adgang fra andre programmer. Hvis Internet Explorer 7 i øjeblikket er indstillet som standard browser på din computer, når du afinstallerer det, vil Windows ikke længere har en standard internetbrowser. Du kan have til at vælge en ny standard internetbrowser til operativsystemet, eller geninstallere Internet Explorer 7, hvis du ikke kan finde en passende erstatning.

Hard Drive Space

Som det er tilfældet med enhver software applikation, der anvendes af Windows, Internet Explorer 7 forbruger også en vis mængde plads på din harddisk til at gemme filer, der tillader programmet at køre, samt midlertidige filer, herunder browserens cache, der tillader browser til at åbne sider hurtigere. Når du afinstallerer programmet, vil du blive frigøre den harddiskplads, at Internet Explorer 7 forbruges, samt klare eventuelle tilknyttede filer, at det var ved hjælp af og havde gemt på din harddisk.

Tab af Temporary Internet Files

Når du browser på internettet ved hjælp af Internet Explorer 7, browseren gemmer mange filer på websider i en midlertidig mappe, så de kan indlæses hurtigere i tilfælde af fremtidig adgang. For eksempel, billeder, tekst og styling af en webside kan opbevares af browseren, så næste gang du få adgang til den specifikke webside, er dens indlæsningstid reduceres, fordi billederne er lastning fra din harddisk, i modsætning til at blive hentet fra hjemmesidens server. Når du afinstallerer browser, vil du miste disse midlertidige filer.

Tab af browserdata

Svarende til de cachede filer der bruges af Internet Explorer 7 til at fremskynde de load tider af websider, browseren holder også en registrering af din browserhistorik. Efter Internet Explorer 7 er blevet afinstalleret, vil browsing historie at webbrowser tabt så godt. Historien om din browser indeholder hvilke hjemmesider du har adgang i en defineret tidsperiode, samt midlertidige filer, kendt som cookies, der kan gemme loginoplysninger og automatisk logge dig ind hjemmesider, der kan kræve godkendelse til at bruge.


relaterede artikler