Sådan testes Hvis et drev har dårlige sektorer

December 5

En "sektor" er et grundlæggende element i magnetiske ikke-flygtige lagringsenheder såsom en harddisk. Hvis en eller flere af disse sektorer bliver fysisk beskadiget, kan de ikke bruges til at lagre data. I Microsoft Windows, der er en gratis kommandolinje program, kendt som "chkdsk", der kan bruges til at kontrollere, om der findes dårlige sektorer på en harddisk. Desuden, hvis dårlige sektorer findes på harddisken, kan chkdsk reparere disse fejl ved at isolere den dårlige sektor (er) fra forbrug yderligere lagring --- Windows vil ikke længere forsøge at få adgang til disse sektorer til at gemme data.

Instruktioner

1 Start en Windows Kommandoprompt. For at gøre dette, skal du klikke på "Start Menu" Windows på og skriv "Command Prompt" i søgefeltet tekstfeltet titlen "Søg i alle programmer og filer." Klik på "Command Prompt" valgmulighed, som er det første punkt på listen. Dette lancerer Kommandoprompt ansøgning, hvor du kan udføre kommandoer.

2 Skriv "chkdsk c: / f / r" uden anførselstegn. Dette vil identificere dårlige sektorer på harddisken og automatisk rette dem. Den tid, det tager for processen til slut afhænger af en række faktorer, herunder størrelsen af ​​harddisken, den hastighed, hvormed din computer fungerer, og de fejl, der kan være til stede på drevet.

3 Genstart computeren.