Sådan Start My Own MP3 Music Station

December 24

Start din egen online MP3-musik station er en tidskrævende proces, der giver dig frihed til at udsende den type musik, du lytter til og nyde. For din online musik station til at lykkes, er du nødt til at sende kontinuerligt, 24 timer i døgnet, hver dag i ugen. Du skal bruge en bred vifte af musik og dyb sangkatalog at spille musik til en 24-timers periode. Når du har fundet ud af de musikgenrer, din sangkatalog og om du vil sælge on-air reklamer, så kan du begynde at oprette din egen MP3-musik station. SHOUTcast, Live365 og uBroadcast tilbyder gratis radio- og tv-værktøjer til at få jobbet gjort.

Instruktioner

1 Brug SHOUTcast hvis du leder efter en pålidelig, alsidig udsendelse server. Den SHOUTcast Distributed Network Audio Server (DNAS) kan du streame lyd indhold som din MP3-sangkatalog. For at bruge denne gratis software, skal du have en web-hosting-konto med en masse båndbredde og adgang til en netværksserver. SHOUTcast DNAS funktioner streaming lyd fra port 80, real-time rapportering, statiske station id'er, metadata via XML-standarden og indbygget tv-sikkerhed for at beskytte dit indhold. Når du har downloadet softwaren, skal du få en gratis Authentication Key og få opført i SHOUTcast offentlige radio mappe.

2 Brug Live365 senderettigheder værktøjer og service til at streame en musik, snak eller blandet online radio station. Softwaren vandt Bedste Streaming Media Solution fra Streaming Media Reader Choice Awards i 2007, 2008 og 2009. De radio- og tv-værktøjer er tilgængelige på både Windows og Mac-computere. Da Live365 er en hosted løsning, du uploade dine lydfiler til Live365 servere, og som lyttere tune ind de hører din musik station. De hosting pakker Virksomheden tilbyder starter ved $ 5,95 per måned. I december 2010 Live365 tilbyder en gratis 7-dages prøveversion at afprøve tjenesten. Personlige og faglige udsendelser har evnen til at tjene penge med Live365 belønning program, når du henviser VIP lyttere.

3 Brug uBroadcast s gratis radio- og tv-værktøjer og begrænset, starter hosting pakke, hvis du ønsker at udforske tanken om at have din egen online MP3-musik station. Tjenesten er sammenlignelig med Live365 og SHOUTcast; men du kan også streame video indhold sammen med lyd. Den uBroadcast afspiller kan du også interagere med dine lyttere eller seere på en måde, som andre online radiostationer ikke tilbyder. Når du er fortrolig med udsendelse på uBroadcast og begynde at opbygge loyale lyttere, så kan du opgradere din hosting pakke til en betalt planen. Alle betalte planer give dig mere lagerplads og øge antallet af lyttere.

TIPS

  • Optag alle de sange, du spiller med deres spille tæller. Du skal muligvis betale musik royalties til den relevante kunstnere, musikere, forlag og pladeselskaber senere.
  • Overveje at sælge on-air reklame tid til at udligne din månedlige radio- hosting omkostninger.
  • Lej en disc jockey eller arbejde på musikken station som et projekt med venner og familie.
  • Når du har oprettet din MP3-musik station og beslutter at holde sig til det, derefter begynde at markedsføre det på forskellige sociale netværk som Facebook, MySpace og Twitter.

relaterede artikler