Hvad er Microsoft Solomon?

July 30

Microsoft Dynamics SL, oprindeligt kendt som Solomon til Windows, der tegner software til Windows-operativsystemet.

Identifikation

Solomon var oprindeligt en regnskabsmæssig software program designet af den uafhængige udvikler Solomon Software. Solomon Software blev købt af Great Plains, som derefter blev erhvervet af Microsoft i 2001.

Dynamics SL

Dynamics SL er et software program, der hjælper både små og mellemstore virksomheder at strømline projekter til korrekt vurdere både omkostninger og tid, der kræves for at gennemføre et projekt.

andre anvendelser

Dynamics SL kan også bruges til at konsolidere data på tværs af mange platforme og programmer, når integreret med Microsoft SQL Server teknologi. Med integrationen, kan brugere på flere computere hente up-to-the-minut data.

Add-Ons

Da ikke alle virksomheder, der drives på samme måde, Microsoft Dynamic SL har mulighed for at importere tilføjelser der passer til din virksomheds behov, såsom en opgørelse tracker.

Indkøb

Dynamics SL er ikke almindeligt tilgængelig. At erhverve en licens, skal du besøge Microsofts hjemmeside og vælge, hvilken version er den rigtige for dig. Der er også Dynamics partnervirksomheder, der er certificeret af Microsoft til at hjælpe dig med dit projekts behov.


relaterede artikler