Sådan bruges Sixaxis på en pc via Bluetooth

March 4

Windows-operativsystemet kan ikke oprette forbindelse til en PlayStation 3 Sixaxis controller via Bluetooth-teknologi på egen hånd. For at opnå dette mål, skal du hente en bestemt enhedsdriver, der skal bruges sammen med din pc & # 039; s eksisterende intern eller ekstern Bluetooth-adapter. Når denne driver er installeret, vil du være i stand til at bruge din PS3 Sixaxis controller til at spille spil på din PC.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser og gå til den officielle download siden "MotioninJoy." Dette er navnet på føreren designet til at give din pc til at oprette forbindelse til din Sixaxis controller via Bluetooth.

2 Klik på "site en" linket ved siden af ​​"32 Bits", hvis du & # 039; re kører en 32-bit version af Windows-operativsystemet. Klik på "site en" linket ved siden af ​​"64 Bits", hvis du & # 039; re kører en 64-bit version af Windows-operativsystemet.

3 Højreklik på den fil, du hentede i trin 2. Klik på "Extract Here" for at udpakke indholdet af arkivet. Dobbeltklik på "Setup" filen for at starte installationen værktøj til MotioninJoy. Klik på "Næste", indtil "Afslut" knappen vises. Klik på "Afslut" for at installere MotioninJoy på din computer.

4 Sæt din Sixaxis controller & # 039; s USB opladerkabel i en USB-port på computeren og ind i Sixaxis controller selv.

5 Klik på "Start & gt; Alle programmer & gt;. MotioninJoy" Klik på "DS3 Tool" for at starte hjælpeprogrammet, du vil bruge til at tilslutte din Sixaxis controller til din pc via Bluetooth. Klik på den knap, der hedder "Bluetooth Pair" efterfulgt af "Pair nu." Når dette sker, skal du koble din Sixaxis fra sin USB-kabel. Controlleren er nu tilsluttet via Bluetooth til din PC.


relaterede artikler