Sådan revidere, Korrekturlæst & Rediger i PowerPoint

November 20

Efter at have tilbragt tid til at gøre en Microsoft PowerPoint-præsentation, tilføje en lille smule ekstra indsats for enden for at sikre et perfekt produkt. Ved at tage sig tid til at revidere, korrektur og redigere i PowerPoint, kan du være i stand til at fange små uoverensstemmelser og fejl, som ikke var indlysende, når du var boret ned i at skabe præsentationen. Det giver dig også mulighed for at træde et skridt tilbage og se lysbilledshow gennem en publikums øjne. Heldigvis PowerPoint har mange muligheder i stedet for at hjælpe med revisionsprocessen.

Instruktioner

1 Åbn PowerPoint. Klik på fanen "Filer" og vælg "Åbn" og derefter gå til præsentationen til anmeldelse. Dobbeltklik på filnavnet, åbne præsentation med titlen slide viser på hovedskærmen.

2 Tjek for stavefejl og grammatiske fejl først, da PowerPoint allerede har dem i alarmberedskab for dig. Tryk på "Page Down" for at gennemgå hver slide for lille rød bølget understreger, som PowerPoint bruger til at markere, hvad det føles, er en stavefejl. Check for grøn bølget understreger, hvor PowerPoint advarer dig til en mulig grammatiske eller strukturel fejl.

3 Højreklik på det røde eller grønne understreget område. For en stavefejl, skal du vælge "Spelling" og PowerPoint ordbog åbner, forsøger at finde ordet nærmest, hvad den mener du prøvede at stave. Vælg det ord, eller at holde stavningen af ​​ordet, skal du klikke på "Ignorer". For en grammatisk fejl, PowerPoint tilbyder nogle tips om, hvordan den tror du bedst kunne rette sætningen.

4 Tryk på "Page Down" for at fortsætte rulle gennem præsentationen. At revidere rækkefølgen af ​​dias, skal du klikke på et dias i dæk på venstre side af skærmen. Træk den op eller ned på dækket og slip dias i sin nye plads i bunken. PowerPoint foretager ændringer automatisk slide nummerering.

5 Rediger tekst i et dias ved at klikke i en tekstboks, symboliseret ved blå stiplede linjer, og gøre korrektioner, såsom at tilføje et komma. For at fjerne teksten og erstatte det med noget andet, skal du fremhæve den nuværende tekst og skriv direkte over det med den nye tekst.

6 Klik på fanen "Filer" og vælg "Gem som". Giv filen et nyt navn eller en version nummer, så den oprindelige præsentation vil være tilgængelig, og klik på "Gem".


relaterede artikler