Sådan får til skrivebordet i Linux Terminal

April 21

I Linux, som i de fleste operativsystemer, alt er en fil. Hvert program du kører (din internet browser, for eksempel) er simpelthen en fil, der er indeholdt i en mappe. Linux terminal giver dig en ikke-grafisk måde at navigere alle filer og mapper i computeren, herunder filerne på dit skrivebord. Hver linje i terminalen begynder med en prompt (en streng af tegn, der som regel ender i ">" eller "#"), og alt, hvad du skriver vises efter prompten. Når du rammer "enter", den kommando, du har skrevet udføres af terminalen, og du får en anden prompt.

Instruktioner

1 Kør terminalen. Du kan normalt finde det under Programmer -> Terminal.

2 Skriv "cd" (uden anførselstegn) efter hurtig og tryk enter. Terminalen er nu i Home mappe. Kommandoen "cd" står for forandring mappe. Normalt ville du skriver cd og derefter navnet på en mappe, du gerne vil skifte til; Men hvis du ikke giver en mappe, du automatisk taget til dit hjem mappe.

3 Skriv "cd Desktop" og tryk enter. Desktop mappe indeholder alle de filer, du ser på dit skrivebord. Desktop mappe er altid inde i hjemmet mappe.

4 Skriv "ls" og tryk enter. Du bør se alle filer, der er indeholdt på skrivebordet. "ls" står for "liste." Du kan skrive "ls", mens i enhver mappe til liste filerne i denne mappe.

TIPS

  • Skriv "exit" og tryk på "Enter" tasten, når i terminalen for at vende tilbage til Linux grafiske funktioner.