Sådan Tag et opkald Under Dial Up Internet

November 13

Sådan Tag et opkald Under Dial Up Internet


Desværre bruger dial-up internet skaber besværet med ikke at kunne tale på din fastnettelefon, mens forbundet til netværket. Der er et par måder at komme omkring dette problem, hvis du har brug for at tage et opkald, mens du surfer på internettet. Nogle gange kan du blive ledende vigtige forretninger online, mens et opkald kommer ind, eller du måske nødt til at have din skærm op, mens du taler i telefon. At vælge en metode til at omgå dette vil give dig mulighed for at tale i telefon, mens du er online.

Instruktioner

1 Tilføj opkald-venter til din plan. Mange 56K modem fås med V.92, som giver dig mulighed for at sætte internetforbindelsen på hold, mens du tager et opkald. For at dette kan fungere korrekt, bør din internet plan aktivere denne, og telefonen plan bør have call-venter aktiveret. Du bør tale med både udbydere inden de køber et modem (eller computer med et internt modem) med denne evne.

2 Tilmeld dig i et opkald pågældende tjeneste. Når du modtager et telefonopkald, vil din linje have travlt, da du allerede har forbindelse til internettet. Men hvis du har et opkald pågældende tjeneste, tilbydes du mulighed for at have travlt opkald videresendt til din mobiltelefon eller en anden linje. så du kan tage et opkald, mens du stadig er logget på internettet.

3 Køb en hardware omstillingsbord til din telefonlinje. Dette vil tillade dig at tage og skifte opkald fra din internetforbindelse, telefon og fax linjer. På denne måde kan du styre det indgående opkald og tage det uden at det automatisk kommer til at "optaget".

4 Køb en mobiltelefon og mobiltelefon plan, hvis du ikke allerede har en, og tage dine personlige eller forretningsmæssige opkald på det. Der er en række af mobiltelefon planer og udbydere til rådighed, der kan give dig den bedste service, du har brug uanset prisen er overkommelig for dig. Hvis du har en mobiltelefon plan, kan du besvare et fastnet telefonopkald (dermed sparke dig offline) og bede den, der ringer for at nå dig på din mobiltelefon nummer. Når din internetforbindelse er genetableret, ville du så modtage et telefonopkald på din mobiltelefon, hvorefter du kan tale, mens du stadig surfer på nettet.


relaterede artikler