Sådan invitere deltagerne til et møde i Outlook 2007

June 6

Sammen med sine evner til at sende e-mail og lagring adresser, Microsoft Outlook 2007 er et elektronisk møde planner, kalender og organisator samlet i én. Oplev effektiviteten af ​​planlægning af møder via Outlook, hvor du er i stand til at planlægge aftaler omkring dine inviterede fartplaner, øjeblikkeligt føje elementer til dine og deres kalendere og omfatter noter om den kommende begivenhed, alle med en enkelt e-mail. Planlæg dit næste møde, og sortere gæstelisten, alle med Outlook 2007.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Outlook 2007. Klik på linket "Kalender" i nederste venstre hjørne af arbejdsområdet skærmen.

2 Klik på "Ny møde" knappen i venstre side af båndet i toppen af ​​arbejdsområdet skærmen.

3 Indtast oplysninger i "Untitled - Møde" vinduet herunder emne, sted, dato og tidspunkt og ethvert møde detaljer.

4 Klik på knappen "Til". Rul gennem listen over anmodet mødedeltagere. Dobbeltklik på navne til at invitere til mødet. Når listen er færdig i helhed, klik på "OK" knappen.

5 Check inviterede tidsplaner for at sikre mødetidspunktet ikke kolliderer med andre aftaler ved at klikke på "Planlægning" knappen på båndet øverst i vinduet. Outlook viser, hvem der er gratis og der har noget planlagt i hoveddelen af ​​skærmen.

6 Klik på knappen "Send" i øverste venstre på "Untitled - Møde" vinduet for at sende mødeindkaldelsen. føjes automatisk Mødet til din kalender, som viser igen i de vigtigste del af arbejdsområdet.


relaterede artikler