Hvordan kopierer jeg en SQL tabel fra en database til den anden?

June 23

SQL Server-database motor har en guide, der gør det nemt at overføre tabeller fra en server til en anden. Guiden giver mulighed for at importere eller eksportere en eller flere tabeller ad gangen, hvilket gør overførsel af data hurtig for database, som administrerer store mængder data. Guiden er også gavnligt for administratorer, der har behov for at lave en hurtig kopi af database tabeller og eksportere dem til en backup-server.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" og vælg "Alle programmer". Klik på "SQL Server" i programgrupper og klik derefter på "SQL Server Management Studio." Dette åbner hovedkontor konsollen.

2 Højreklik på navnet database i venstre side af din ledelse konsol og vælg "Opgaver" og derefter vælge "Eksporter data." Dette åbner guiden SQL Server import og eksport.

3 Vælg navnet på den SQL Server, som du vil eksportere poster. Hvis du kører ledelsen konsol fra eksport server, standardværdien er det nuværende navn på databasen, så du behøver ikke at foretage ændringer. Klik på "Næste".

4 Indtast navnet database for destinationen serveren. Klik på "Næste". Indtast "tabeller" fra listen over objekter, du vil eksportere. Klik på "Næste".

5 Marker felterne ud for hvert bord du vil eksportere til destinationen SQL Server. Du kan vælge en eller flere tabeller. Klik på "Alle" -knappen til hurtigt at kontrollere alle tabeller på SQL Server. Klik på "Næste".

6 Klik på knappen "Gem", hvis du vil gemme indstillingerne som en pakke. Dette giver dig mulighed for at køre den samme eksport processen fra Management Studio konsollen uden at oprette konfigurationer igen. Klik på "Kør" for at fuldføre indstillingerne og overføre tabellerne til destinationen SQL Server.