Webcam Installation til Ezonics

February 22

Webcam Installation til Ezonics


Den Ezonics EZCam Webcam kan installeres med enten driver CD fundet pakket med enheden eller ved at downloade den nyeste driver fra Ezonics 'hjemmeside. Når du installerer en Universal Serial Bus (USB) webkamera-enhed, er det vigtigt først at fuldføre installationen driveren før du tilslutter Webcam til USB-porten. Dette forhindrer filerne bliver korrupte og hjælper computeren registrere Webcam.

program konflikter

Når Ezonics EZCam allerede er installeret på en pc og på et tidspunkt fungerer korrekt, men ikke længere detekteres af computeren, kan der være filkonflikter med et nyt program, du for nylig har installeret. Afinstaller det sidste program, du har installeret og afinstallere Webcam drivere. Geninstaller programmet, derefter geninstallere nye, opdaterede drivere, du henter fra internettet.

korrupte Drivers

Hvis kameraet tidligere arbejdede på computeren og pludselig stoppede, finde driveren i Enhedshåndtering under Kontrolpanel. Vælg Ezonics EZCam driveren og højreklik på den. Vælg Afinstaller at fjerne driveren og hente en ny version af driveren og installere den.

Nye drivere

Indsæt driver-cd, der fulgte med den Webcam i cd-afspilleren på computeren. Vent til installationsguiden for at begynde automatisk, og følg vejledningen på skærmen. Slut Webcam til USB-porten, hvis du bliver bedt om det af installationsprogrammet. Hvis programmet ikke bede om en USB-forbindelse, skal du vente til føreren installation at fuldføre at tilslutte Webcam til USB-porten.


relaterede artikler