Hvordan man kan forbedre hastigheden på din internetforbindelse Gratis

June 12

Er din internet for langsomt? Nogle gange kan filer og adware være installeret på din computer uden at man ved og langsom din computer ned en hel del. Følg disse trin for at fjerne noget, der kan være inficere din computer.

Instruktioner

1 Den første ting du kan prøve er at slette cookies og offline indhold, som din computer kan være lagring. Nogle gange, hjemmesider gerne gemme filer på din computer, så du kan se dem hurtigt senere, men de kan gøre computeren langsommere og internet hastighed.

2 For at fjerne dem, skal du blot klikke på fanen Værktøjer i din browser. Rul ned, indtil du finder en knap kaldet Internetindstillinger. Derefter under en knap kaldet Browserdata, skal du klikke på knappen Slet, og sørg for at du markerer feltet "Slet offline indhold". Dette vil fjerne alle cookies og gemte sider, at din computer måtte have. Vær tålmodig, hvis det er din første gang, kan det tage et stykke tid.

3 Den næste ting du kan prøve er at slette noget spyware eller adware fra din computer. Der er masser af gratis programmer, der kan hjælpe dig med dette. Du skal blot søge efter en og hente det fra internettet. Jeg ved virkelig ikke anbefale at betale for et spyware-program, fordi de gratis dem arbejde lige så godt.


relaterede artikler