Hvordan at finde den Facebook Virus på computer

June 18

Hvordan at finde den Facebook Virus på computer


Facebook-brugere er ikke immune over for virus. Den samme spam, der fylder email i-kasser kan fylde din Facebook-besked boks, din væg eller dine programmer. Hvis du modtager beskeder opmuntrende dig til at klikke på bestemte links, eller hvis dine venner nævner du har sendt dem et link, du ikke er klar over, kan du blive smittet med Facebook-virus. For at forhindre, at den yderligere skade din computer, skal du finde årsagen, slette den og derefter nulstille din adgangskode for at beskytte dig selv mod fremtidige problemer.

Instruktioner

1 Kør en virusscanning på din computer. Du kan downloade Symantec eller McAfee scannere eller bruge en online-scanner som ESET.

2 Tjek alle de mulige trusler mærket af softwaren. Facebook-virus kan vises som "FBCheck" eller "Koobface".

3 Hent Spyware Doctor eller ethvert program, der vil fjerne trusler fra din computer.

4 Genstart computeren og tryk på F8 mens den er opstart at indtaste "fejlsikret tilstand." Kør din spyware-fjernelse program og slette alle filer i forbindelse med virus.

5 Genstart computeren og logge på som du normalt ville.

6 Log ind på din Facebook-konto og ændre din adgangskode ved at indtaste "Kontoindstillinger" side. Slet eventuelle væg stillinger eller beskeder, der sendes til dig, eller ved du, der var den skabt af virus.

TIPS

  • Klik ikke på mistænkelige links. Check med venner for at se, om de rent faktisk lagt linket på din væg eller sendes det i form af en meddelelse.

relaterede artikler