Hvordan man laver en billedramme til MySpace

June 21

At være i stand til at sætte rammer omkring dine skattede billeder, som du har lagt ud på My Space er en måde at differentiere din MySpace-side fra alle andres. Desværre, regne ud, hvordan myspace koder deres websider kan være svært, og mange mennesker give op. Takket være foretagsomme enkeltpersoner på internettet, behøver du faktisk ikke behøver at vide, hvordan myspace koder deres hjemmeside.

Instruktioner

1 Gå til pictureframecodes.com.

2 Browse for billedet, som du ønsker at sætte en billedramme omkring og tilføje til din MySpace-side. Upload billedet til hjemmesiden.

3 Vælg den type grænse eller billede ramme, som du ønsker. De har fem forskellige typer.

4 Vælg den type tekstur du vil have din grænse eller billedramme til at have. Der er flere forskellige typer af teksturer og farver at vælge imellem og du kan tilpasse dem, så de farver og teksturer passer til dit billede.

5 Vælg effekten. De har alt fra vejr relaterede effekter som sne, regn og falder blade, til hjerter og konfetti. Du kan vælge alt efter hvad man passer stemningen og eller motivet.

6 Vælg "Get HMTL Code" ved at klikke på det.

7 Fremhæv HTML-koden i boksen, og vælg "Control C" på tastaturet for at kopiere det derefter.

8 Gå til MySpace og logge ind på din konto.

9 Vælg "Rediger min profil", ved siden af ​​webadressen øverst venstre side.

10 Find hvor i "Om mig Box" du vil have din indrammet billede og vælg "Control V" for at tilføje koden. På den måde når man ser på din MySpace-side, vil det blive vist i højre kolonne på det sted, som du har placeret koden.

11 Gem ændringerne, og derefter få vist din side. MySpace har tilføjet en ny måde at opdatere din side kaldet 2.0, og det har moduler i stedet for kasserne med al den kodning som før. Du kan ændre hvert modul ved at klikke på det og vælge, hvad du vil gøre i dette modul. Men når du ønsker at tilføje koden skal du være sikker på at du er i "Rediger min profil" sektionen.

TIPS

  • Eksperimenter med forskellige billeder og forskellige typer af rammer og effekter, når du ændrer det overordnede udseende af din MySpace-side.
  • Det kan være forvirrende at arbejde med nye 2,0 moduler i modsætning til de kasser med kode.