Sådan bruges Lexar 512 MB Flash Drive

April 26

Lexar s 512 MB flash-drev er en højtydende, handy, bærbare USB-flashdrev. Det er en populær lagringsmedie anvendes af forskellige brugersegmenter stedet for gamle generation diskettedrev. Denne flashdrev er en praktisk måde at opbevare og overføre data med en hurtig hastighed og let kan transporteres i en lomme eller taske / tegnebog. Som 512MB Lexar flashdrev er en lav kapacitet drev, kun grundlæggende dokumenter og nogle lav kapacitet mediefiler kan gemmes på den. Her er et par trin på, hvordan du bruger Lexar flashdrev.

Instruktioner

Sådan bruges Lexar 512 MB Flash Drive

1 Sæt din Lexar flashdrev i en relevant USB-porten på en pc eller en USB-hub port eller et USB-forlængerkabel knyttet til konsollen på et skrivebord. Flashdrevet træder i stedet for "Flytbar disk" på den tilgængelige drev på din PC.

2 Vent til "Auto Play" vindue, der dukker op efter flashdrevet registreres af pc'en. Afvejes dine opgaver. Hvis der er gemt på flashdrevet, træk og slip dem på pc'en. Eller overføre filer fra PC til flash-drev. Du kan også klikke på "Åbn mappe for at vise filer" linket under knappen "Generelle indstillinger" i "Auto Play" vinduet og udføre dine opgaver. Ellers skal du klikke på de andre kommando menuer, der vises i "Auto Play" vindue, såsom "Play Media Files" eller "Vis Pictures."

3 Brug Lexar flash drev som en effektiv bærbar enhed. Overfør udvalgte filer og dokumenter fra din PC til flash-drev og få adgang til dem på andre pc'er eller arbejdsstationer andetsteds.

4 Brug Lexar flash drev som en nødsituation backup opbevaring mulighed. Back-up vigtige filer og andre dokumenter på flashdrevet og få adgang til dem, når det er nødvendigt.

TIPS

  • Efter at have afsluttet ønskede opgaver, ikke trække Lexar flash drev fra USB-porten eller USB-hub port knyttet til din PC. Gør det til et punkt til altid klikke på knappen "Sikker fjernelse af hardware" placeret mod nederst til højre på proceslinjen på pc'en. Klik på "Stop" på pop-up-vinduet. Fjern Lexar flashdrev efter en meddelelse beder dig til det.

relaterede artikler