Hvad er Computer billede Management?

September 21

Hvad er Computer billede Management?


Computer billedhåndtering er et informationssystem, designet til at gemme, hente og distribuere billedbaserede filer via et netværk eller informationssystem. Den software, der integrerer med hardwaren interface (scannere eller digitalkameraer) i systemet er designet til at katalogisere og indeksere billeder, der kan tilgås over en server-baseret netværk.

Egenskaber

En computer imaging system er en specialiseret arbejdsstation designet til at fange og gemme digitale billeder i et informationssystem for distribution til andre arbejdsstationer eller databanker. De fleste computer arbejdsstationer er integreret i høj opløsning kameraer. De fleste hospitaler integrere røntgen teknologi med computer arbejdsstationer at passere langs billedresultater til forskellige afdelinger.

Størrelse

En computer billede-system er normalt placeret ved en mid-range eller stor server. Fordi billeder er større end almindelige billedfiler, opbevaring i terabyte interval for et billede management system er ikke ualmindeligt. Systemet indeholder også flere processorer, ekstra hukommelse og store back-up harddisk systemer på én maskine. Disse systemer er fordelt behandlingssystemer, hvilket betyder, at billeder og andre applikationer distribueres til andre arbejdsstationer i tide.

typer

Imaging-systemer kan findes i forskellige business brancher. For eksempel, en optegnelser arkivering virksomhed bruger billedbehandling for at spare penge ved at reducere papirarbejdet. Billeder af formularer fotograferet til server-systemer til yderligere hentning. Hospitaler bruger disse systemer til at styre oplysninger vedrørende procedurer såsom røntgen ledelse, CAT-scanning og MR oplysninger.


relaterede artikler