Sådan Konverter Facebook spil til Facebook Connect

May 23

Facebook Connect er en protokol, der lader folk bruge deres Facebook-konti til at logge ind, interagere og spille spil på hjemmesiderne for udviklere uafhængigt af Facebook. Hvis du er en udvikler med et spil, som brugerne spille direkte på Facebook, konvertere den til brug med Facebook Connect. Som en Facebook App-udvikler, du allerede vært for dit spil på dine egne servere. Når du konverterer det til Facebook Connect, vil brugerne kunne vælge at indtaste dit website direkte og nyde nøjagtig de samme funktioner. Spillet vil fortsætte med at fungere på både Facebook og din hjemmeside. Du skal bruge JavaScript SDK initialisering og "Login Button" kode i din hostede spil ved at tilføje det til din eksisterende back-end-filer.

Instruktioner

Facebook App Initialisering

1 Åbn HTML-fil af dit spil i en teksteditor. Du kan bruge en PHP fil i stedet, afhængigt af hvad dit spil oprindeligt programmeret i.

2 Find "<body>" tag i filen, og indsæt følgende kode i toppen af ​​denne sektion:

<Div id = "fb-root"> </ div>

<Script>

window.fbAsyncInit = function () {

FB.init({appId: 'your app id', status: true, cookie: true,

Xfbml: true});

};

(Function () {

var e = document.createElement('script'); e.async = true;

e.src = document.location.protocol +

"//connect.facebook.net/en_US/all.js ';

document.getElementById ( 'fb-root ") appendChild (e).;

} ());

</ Script>

3 Erstat "din app id" værdi i kodestykket med din faktiske Facebook App-id. Du kan få ID fra din Facebook-udviklere konto under sektionen "Apps".

4 Gå til toppen af ​​HTML-filen og indsætte følgende linje kode med de andre "<html>" elementer:

<Html xmlns = "http://www.w3.org/1999/xhtml~~number=plural" xmlns: fb = "http://www.facebook.com/2008/fbml">

5 Gem HTML-dokumentet, så du ikke mister dine ændringer.

Facebook login Button

6 Åbn en webbrowser, gå til "developers.facebook.com" og klik på knappen "Tilføj Facebook til min hjemmeside".

7 Klik på linket "Vigtige begreber" fra venstre sidebar, skal du vælge "Social Plugins", og derefter gå til afsnittet "Login Button".

8 Juster indstillingerne for "Login Button," såsom bredden, om det vil vise ansigterne på andre underskrevet i Facebook-brugere, eller hvor mange rækker de profilbilleder vil tage op. Klik på "Hent kode" knappen og kopiere kodestykket fra pop-up boksen.

9 Åbn den samme HTML eller PHP dokument, du tidligere var redigering.

10 Indsæt "Login Button" kode på ethvert sted i den fil, du ønsker. Du vil brugeren at se det, når siden indlæses første gang, så de fleste udviklere placere knappen øverst eller på et sidepanel over folden. Folden er den laveste del på skærmen, før den besøgende har til at begynde at rulle ned på siden.

11 Gem filen og upload den til din hosting-server. Du bør teste funktionaliteten af ​​app arbejder eksternt på dit websted med Facebook Connect. For at gøre dette, logge ud af din Facebook-side, og derefter besøge din hostede spil direkte. Klik på den blå knap "Log ind".


relaterede artikler