Sådan Spil en Song Bagud Brug Audacity

September 14

Sådan Spil en Song Bagud Brug Audacity


Når computeren spiller en sang, er det faktisk konvertere en fil, der indeholder binære bits til analoge lydbølger øret kan høre. Denne fil, uanset om det er en MP3 eller WAV, normalt lyder normalt, fordi computeren læser data fra start til slut. Ved at vende dataene i en lydfil, kan du lave en sang spille baglæns. Audacity, en gratis lydredigering program, har en indbygget speciel effekt, der udfører denne opgave hurtigt.

Instruktioner

1 Download og installer Audacity hvis du ikke har programmet (audacity.sourceforge.net/download/). Den Audacity hjemmeside har instruktioner for at gøre det.

2 Klik på din "Start" menu-knappen og skriv "Audacity" i søgefeltet. Klik på "Audacity" ikonet, når det vises i menuen Start. Audacity åbnes.

3 Klik på "File" og derefter klikke på "Åbn". Audacity vil åbne et filvalgsvinduet.

4 Find en af ​​dine musikfiler, og på filen for at vælge den.

5 Klik på "Åbn". Audacity indlæser filen i redigeringsvinduet.

6 Tryk på "Ctrl" og "A" for at vælge hele lydfilen.

7 Finde knappen "Effects" øverst af brugergrænsefladen. Klik på denne knap for at se en drop-down liste over tilgængelige effekter.

8 Klik på "Reverse". Softwaren vender sangen. Klik på knappen "Play" for at afspille sangen.

TIPS

  • Klik på knappen "Stop" for at stoppe afspilningen eller "Pause" knappen for at holde pause i sangen midlertidigt. Efter musikken stopper, kan du starte den fra begyndelsen ved at klikke på knappen "Rewind". Audacity kommer med mere end to dusin andre lydeffekter. Du er velkommen til at eksperimentere med dem, så godt. Du skal blot klikke på knappen "effekter", og klik derefter på den ønskede effekt. Hvis du vil fortryde en effekt, skal du trykke på "Ctrl" og "Z"