Hvad er en AXD fil?

October 8

Hvad er en AXD fil?


ASP.NET er et udviklingsmiljø til at skabe dynamiske websider. Alle websider ankommer til webbrowseren formateret i HTML, Hypertext Markup Language. Men de er ikke alle sidde på webserveren i denne tilstand. Dynamiske websider generere ud af programmer som dem, der er udviklet af ASP.NET. Den ASP.NET miljø for websider indeholder to filer med extension AXD fil.

Web Services

Webtjenester er små programmer, der er indlejret i websider. Et eksempel kunne være en bestand ticker, eller en besøgende tæller. Den faktiske anvendelse er bosiddende et andet sted end den server, hvor den vigtigste webside bosat. Den integrerede program kan endda downloades på kundens computer. Den sourcing af og adgang til disse indlejrede tjenester ledes af en fil kaldet WebResource.axd. Denne fil kaldes en "handler". Den indeholder et stykke kode, der er ansvarlig for at hente den integrerede web-service.

Script Services

Når en indlejret applikation er downloadet på klientcomputeren, ASP-skabte webside har brug for mere end bare WebResource.axd at aktivere den. En ASP.NET-program kan indeholde scripts, der ikke genererer HTML, men skal skrives ind i den udgående side. Et eksempel på denne type kode er en JavaScript, som validerer brugerinput indgået en webside inden brugerhandlingen sendes tilbage til serveren. Indsprøjtningen af ​​denne kategori af kode i en genereret webside administreres af ScriptResource.axd. Det ScriptResource.axd program er ikke kaldes direkte. Det påberåbes af et kald til en funktion i ASP.NET AJAX Kontrol Toolkit.

Trace filer

Et andet eksempel på en AXD fil, der bruges i ASP.NET er trace.axd. Dette ser alle hændelser registreres i en logfil til en session for et bestemt webside. Trace.axd er en http handleren for logfiler. Den trace.axd ikke udfylde logfilerne. Denne handling styres af sporstoffer rutiner indlejret i websiden.

Andre AXD filer

Den ASP.NET handleren er ikke den eneste form for fil, der bruger filtypenavnet AXD fil. Avery Label Pro, nu kaldet Design Pro, er en softwarepakke til at designe og udskrive etiketter. Det bruger extension AXD fil til et indeks-fil. Er en teknisk tegning pakke af Autodesk, Inc. Det bruger også udvidelse af AXD fil.


relaterede artikler